Dodaj do ulubionych

Bodymax i Androvit

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 16:36
Mam do Was diewczyny pytanie odnosnie wyżej wymienionych leków. Mianowicie
od jakiegos czasu moj mąż łyka Bodymax i folik teraz też kupiłam mu androvit
i nie wiem jak mamy to wszytko dawkować czy wsystko na raz czy etapami czy
na przemian. Poradzcie coś. Niechcialabym mu bardziej zaszkodzić bo przecież
i tak jest kiepsko.
Obserwuj wątek
    • Gość: Miśka Re: Bodymax i Androvit IP: 5.2.* / 212.157.1.* 31.03.04, 16:58
      Witam Jesico! pamiętam Cię z postu "czynnik męski w niepłodoności". Ja prosiłam
      męża by kupił sobie zestaw selenu i cynku (BIO coś tam) i pani magister w
      aptece powiedziała mu żeby nie łączył tego z Bodymaxem i tym podobnymi Centrum
      czy Vigor. Poradź się może zatem farmaceuty czy można łączyć ze sobą pewne
      leki, by rzeczywiście nie narobić sobie szkody. Pozdrawiam. M.
      • Gość: Jesica Re: Bodymax i Androvit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 17:12
        Witam Miska smile ja rowniez Cie pamietam
        Dzieki za porade.
        • Gość: Didek Re: Bodymax i Androvit IP: *.dialog.net.pl 31.03.04, 17:55
          Cześć, nie wiem niestety czy można łączyć te preparaty, ale mój mąż bierze
          również Androvit. Kupiłam mu też ostatnio selen i cynk oraz podzieliłam się z
          nim folikiem. U męża stwierdzono mało plemników, w dodatku te co są nie chcą
          się ruszać. Zastanawiam się czy jest sens łudzić się, że nastąpi poprawa i
          będziemy mogli spróbować inseminacji czy od razu zdecydować się na ICSI. A jak
          jest u Was?
          • Gość: Jesica Re: Bodymax i Androvit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 21:01
            pierwsze badanie nasienia mala ilosc plemnikow bo tylko 6.250.000 ruchliwosc
            chyba tez kiepska i leukocyty ale łudze sie tym ze to efekt przebytgo
            przeziebienia ale wiem ze witaminki nie zaszkodza tylko w odpowienich
            ilosciach. nas czeka jeszcze powtorka badania a potem jak bedzie zle to juz
            nie wiem koniec marzen koniec wszystkiego, staram sie nei martwic na
            zapas.Didek napisz cos o waszych wynikach. a kolejny moj krok to bedzie selen
            i witamina C
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka