Forum Na emigracji Matki Polki w UK
ZMIEŃ
      sheffield

sheffield

(3 wyniki)
    • czesc dziewczyny,wspolnie myslimy z mezem o przeprowadzce do Sheffield(kolo Manchesteru) i potrzebuje wszelkie informacje na temat zycia tam,spokojnych dzielnic do zamieszkania,jakich stanowoczo unikac,informacji o dobrych szkolach.No i ogolnie jak Wam sie tam zyje?Czy jestescie zadowolone? Czy to jest drogie miasto? dziekuje za wszelki odzew,bede wdzieczna za kazda wskazowke:-)
    • Kochane juz sama niewiem co robic musze sie was poradzic. W wakacje jade z 3 dzieci do meza(do sheffield) Planowałam zapakowadz zeczy dzieci w 3 oddzielne walizki ale ja niedam rady tego wszystkiego pociagnac. Wpadłam na pomysł zeby torby podac busem ale koszty wynajecia busa sa kosmiczne . Teraz niewiem co robic moze lepiej bedzie jak zapakuje tylko 2 torby a reszte zostawie.Na miejscu kupie to co bedzie potrzebne tylko jest małe ale czy to sie opłaci ? Czy taniej wyjdzie kupic kompu...
    • dzis dostalismy wypowiedzenie miesieczne od nadzego landlorda. Czekamy wlasciwie na cuncil house i jestesmy na liscie ale w innym dictricki, powiedzieli nam ze to nie ich rejon,lecz co 6 miesiecy wysylam karte do podpisu,tak przez prawie 2 lata... Co teraz ? czy mam szanse na cuncil house w obecnym rejonie czy tez w tym w ktorym jestem na liscie lecz nie w obecnym rejonie? Bardzo prosze o pomoc jesli ktos juz byl w takiej sytuacjii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się