siedlec

(4 wyniki)
  • Wiem że jest już nadajnik w Siedlcach, czy ktoś odbiera telewizję cyfrową w Białej Podlaskiej ? jeżeli tak, na jakiej antenie. Interesuje mnie też potwierdzenie czy zasięg dociera do okolicznych miejscowości i wsi np Rokitno i Łęgi. Pozdrawiam
  • Może ktoś zna dobrego endokrynologa najlepiej ze specjalnością ginekologiczną? Bardzo Proszę o pomoc. Planuję ciążę, a mam hasimoto i chciałabym się poradzić kogoś kto zna się na tej chorobie. Dziękuję z góry za pomoc.
  • Ten co wstawił Białą Podlaskę do województwa PODLASKIEGO to jest idiotą.Po tych głupich reformach tak naprawdę Podlasie podzielone zostało na trzy rejony.SIEDLCE stolica Podlasia jest w mazowieckim,Biała Podlaska jest w Lubelskim ale Suwałki po tych głupich reformach są na PODLASIU!!!.Ludzie mieszkający w Białej Podlaskiej nie dajcie się sprzedać "BURAKOM" z Lublina dla "ŚLEDZI" z Białegostoku.
  • www.rzeczpospolita.pl/dodatki/nieruchomosci_020218/nieruchomosci_a_1.html Swoja droga arogancja i dyletanctwo tego szopenfeldziarza z Healey and Baker jest zalosna. Nie portafi sobie wyobrazic takiej inwestycji w taaakim miejscu, o pardonsik miescinie.... Biedny czlowiek. To typowo filiterska przypadlosc: narzekania i podejrzliwosc. Dlaczego Rzepa przeprowadza wywiad z takim wlasnie matolami, ktorzy nigdy nie byli w Bialej i nie maja pojecia co taka inwestycja moze oznaczac dla...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się