siedlec

(17 wyników)
  • Witam wszystkie forumowiczki i forumowiczów. Z moim narzeczonym mamy problem gdzie zorganizować nasz ślub. Tak jak można się domysleć z tematu obydwoje pochodzimy z dwóch różnych miast. Ja z Warszawy on z Siedlec. W zasadzie to juz podjeliśmy wstępną decyzje że ślub ma odbyć się w Siedlcach ze względu na koszty które raczej tam właśnie będą niższe. Ale ja cały czas mam wątpliwości. Czy któraś z par miała taki dylemat. I jaką decyzję podjeliście.
  • Witam, mam pytanie do forumowiczów, za 3 miesiące biorę ślub w Siedlcach, będę potrzebowała noclegu dla jakichś 20 osób, jaki hotel, motel możecie polecić. zależy mi na nienajgorszym standardzie, ale jednocześnie niezbyt wysokiej cenie. mają się tam tylko przespać po weselu a przed podróżą do domu. Z góry dzięki za pomoc pozdrawiam Lilly
  • Witam! Mam problem jak w temacie, co prawda jestem "tylko" świadkową, ale chciałabym pomóc przyszłej pannie młodej. Jeżeli znacie kogoś,kto jest z Siedlec i okolic. i gra dobrze i możecie go polecić z czystym sumieniem ;) będę niezmiernie wdzięczna. Pozdrawiam!!
  • hej dziewczyny szukam kogoś z siedlec, nasz wielki dzień to 8.czy ktos jeszcze?
  • cześć dziewczyny. w sumie do naszego ślubu jeszcze sporo czasu, bo dopiero w przyszłym roku, ale już zaczynamy myśleć co i jak:) mamy zamiar wziąć ślub w Siedlcach (bo to moje rodzinne miasto), ale mieszkamy w Łodzi i nie bardzo mamy rozeznanie w salach na przyjęcia weselne w okolicach Siedlec. Interesuje nas niekoniecznie duży lokal, na ślubie będzie maksymalnie 50 osób, ale żeby ta 50 dobrze się bawiła i mogła potańczyć (nie chcemy orkiestry). Czy Siedlczanki mogą coś polecić? podrzucić ja...
  • Witam Pytanie jakich wiele, ale bardzo proszę o wasze odpowiedzi. Jakie sklepy, hurtownie itp firmy byście polecili: Wypozyczalnia sukien ślubnych w Warszawie lub Siedlcach? Jubiler w Warszawie? Sklep z garniturami w Warszawie? Hurtownia alkocholi w Warszawie lub Siedlcach? Drukarnia/hurtownia zaproszeń ślubnych w Warszawie? Z góry dziękuje i pozdrawiam.
  • Hej dziewczyny, szukam zespolu z Siedlec. Czy znacie jakies zespoly? Wiecie gdzie szukac? bede wdzieczna za wszelkie rady.
  • Hejka, czy ktoś z Was mógłby polecić jakąś fajną sale weselną w Siedlcach lub okolicach? Znacie jakieś godne polecenia zespoły? Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedź z góry wielkie dzięki pozdrawiam :) PS. jak sadzicie czy organizacja wesela w ok sierpień- wrzesień w 2006 jest realna pod wzgledem organizacyjnym?
  • czy znacie dobre wypożyczalnie lub salony sukienek ślubnych w siedlcach??? najfajniej byłoby dgyby mieli coś dla brzuszkowatych :). Wszystko zaplanowane już na wrzesień (nawet suknia wybrana i już miałam iść ją zamówić do salonu w wawie) a tu niespodziewajka i wtedy będe w 7 miesiącu ciąży. Znowu potrzebuje pomocy w sprawie sukienki tylko już załatwianie chciałabym robić w siedlcach na miejscu. Pozdrawiam wszyskie panny młode szczególnie te brzuchowate i wrześniowe :)))
  • Kochane forumowiczki, jestem właśnie na etapie poszukiwania sali na przyjęcie weselne i w związku z tym moja prośba o opinie na temat domu biesiadnego państwa Rafalskich w Przyworach k. Siedlec. Jeśli ktoś był tam na weselu bardzo proszę o opinie:)
  • cześć, poszukuję jak w temacie, fajnego dja na nieduże wesele. Bedą praktycznie sami młodzi ludzie, więc raczej typowo weselnych piosenek nie przewidujemy. Proszę o jakieś namiary na sprawdzonych ludzi, z góry wielkie dzięki:)
  • hej laski, właśnie dostałem kontakt do zespoły Blue Sky z Siedlec, mają próby w Warszawie, 6 osób, perkusja, dwie gitary klawisze dwa wokale? Słyszała która?
  • Hej, czy znacie jakies fajne zespoly z Siedlec i okolic, ktore mogibyscie polecic na wesele. Wybieram na razie sposrod dwoch - Kraft z Lukowa i Weekend z Biaej Podlaskiej. czy ktos z Was ma z nimi jakies doswiadczenia, rekomenduje (badz odradza), jak spiewaja, jak bawia gosci itp? A moze znacie jakies inne fajne zespoly? A moze DJ - co polecacie w tym temacie? Bede wdzieczna za kazda opinie i sugestie Pozdrawiam cieplutko M.
  • Witam poszukuję dobrego fotografa na reportaż ślubny. Czy ktoś może kogoś polecić ? Pozdrawiam niezdecydowana3 ;)
  • Kochane... mam pytanko czy mozecie cos mi powiedziec o tym lokalu? moze bylascie tam kiedys na weselu? albo mialyscie w tym miejscu wlasne? bardzo prosze o komentarze...
  • Czy znacie zespol weselny z okolic Siedlec, ktory moglibyscie polecic? Termin wesela 14 sierpien? Pozdr Hanka
  • Czy ktos moze byl na weselu w Panderosie w Siedlcach? Jakie macie wrazenia? Myslicie ze wejdzie tam 80 osob? Wielkie dzieki za wszelka pomoc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się