Forum Auto-Moto Gaz w samochodzie
ZMIEŃ
      siedlec

siedlec

(4 wyniki)
    • Wiatam wszystkich. Mam do zagazowania Seat Cordoba'97 1.4 60 KM, silnik AEX, sonda lambda, katalizator, wtrysk wielopunktowy. ( same nieszczczescia.. a silnik juz troche latek ma a ma takie cuda jak wielopunktowy wtrysk... ) Pytanie pierwsze. Czy moze ktoś ma zagazowany podobny samochód i poleca jakąś instalacje ? Pytanie drugie. Wyszukałem zakład montujący gaz w Siedlcach: SEAT-PIELECH. Co by wskazywało, ze powinni sie znac na seatach :), ja mieszkam w Pruszkowie, wiec wycieczka...
    • Montowałem dziś instalację w Siedlcach u Gaziarza. Zacznijmy od pozytywnych obserwacji: - fajna, młoda ekipa montująca, kulturalna - sprawiają wrażenie solidności, nie usłyszałem żadnego "Jakoś to będzie" ale ... Gaziarzu, NAGANA dla kierownictwa za podejście do klienta. Instalacja wygląda następująco: 8:15 przyjeżdżam , dobieram butlę, wjeżdżam na halę. Szefu z długim kucykiem mówi: zaraz przyjdzie mechanik i można będzie dogadać szczegóły. Mija GODZINA !!! Kilkakrotnie n...
    • Założyłem instalację IV generacji w Siedlcach u Gaziarza. Chciałbym się podzielić wrażeniami. Było to 2 miesiące temu pojechaliśmy dwoma samochodami Mondeo 1,8 i Passat 1,8T, obydwa samochody "młode". Ponieważ taką instalację zakłada się dwa dni Gaziarz zawiózł nas i przywiózł z powrotem (free) 50 km od Siedlec do fajnej miejscowości wypoczynkowej nad Bugiem. Następnego dnia samochody były gotowe. Do rzeczy. Doświadczenie w jeździe na gazie już paroletnie mam. Instalacja została z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się