siedlec

(9 wyników)
  • Średnio raz na tydzień w serwisach informacyjnych podają zatrważające wiadomości o totalnym przepełnieniu na warszawskich porodówkach (bo tylko od dwudziestu kilku lat wiadomo, że wyż demograficzny będzie rodził dzieci!!!), pokazują łóżka na korytarzach, sale z definicji na 2-os wypełnione przez 6 mam z dzieciaczkami i inne straszne obrazki. Jako alternatywę proponują poród w prywatnej klinice/szpitalu za kilkanaście tysięcy złotych (sprawdziłam w Damianie: poród naturalny kosztuje ok. 4 tys!...
  • Witam Jeśli to możliwe i któraś z Was ma informacje, to bardzo chciałabym dowiedzieć się czy w Sokołowie Podlaskim, w Siedlcach na Poniatowskiego lub w Mińsku Mazowieckim rodzi się po ludzku, tzn. jak traktowane są rodzące, czy położnicy są wyrozumiali, czy lekarze zwracają inną uwagę na swoje czy obce pacjentki? Czy jest ktoś kto odezwie się dobrym słowem lub postara się uspokoić, a także czy stosuje się w tych szpitalach ochronę krocza. Jestem przed pierwszym porodem i chcę wybrać jak najl...
  • Czy ktos może mi powiedziec o porodzie w szpitalu miejskim w Siedlcach.....? Jaka jest opieka, sale, opieka po porodzie, opieka nad dzieckiem i pomoc...
  • Czy któraś z uczestniczek forum może mi polecić dobrego lekarza w Siedlcach do prowadzenia ciąży. Jestem młodą stażem siedlczanką i niem mam żadnego rozeznania. Dzięki z góry.
  • mam dylemat który szpital wybrać proszę o opnię ...
  • Mam pytanie, czy na forum jest ktoś kto rodziła w Siedcach? W jakim szpitalu i jakie wrazenia? I jeszcze jedno - czy w Siedlcach jest szkoła rodzenia, jeśli tak to gdzie? Proszę o pomoc...
  • do jakiego lekarza chodzicie?? słyszałam że dr Fąk jest bardzo polecany. Macie może namiary na niego??? w ktorym tyg najlapiej iść. czy on przyjmuje tylko prywatnie??
  • czy któraś z Was prowadziła ciążę u tego lekarza? Interesują mnie opinie na jego temat
  • Gdzie lepsze warunki, lepsza opieka itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się