Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      siedlec

siedlec

(17 wyników)
    • Witam. Jestem w trakcie robienia kursu i zastanawiam sie nad wyborem miejsca egzaminu.. Dzis bylam z instruktorem na Odlewniczej i troche sie przeraziłam - egzaminatorzy to jakieś starszawe chłopy, a podobno tacy nie sa zbyt fajni (zdecydowanie bardziej przyjaźni sa młodzi, tak przynajmniej twierdzi moj instruktor).. Wszystkie osoby, ktore wracały z miasta siedziały jako pasażerowie, czyli wniosek jeden.. Zastanawiam sie na Siedlcami, ale tam podobno na egzamin czeka sie 3 miesiące.. Je...
    • Czy ktoś z Was zdawał tam egzamin ? Co sądzicie o tych miastach, czy warto tam podchodzić do egzaminu (np czy są dobrze oznakowane, czy dużo rond itd). Ile razy tam zdawaliście?
    • Proszę o pomoc : jak się zdaje w Siedlcach???
    • Co polecacie na egzamin??? Może lepiej zdawać w małym mieście bez rozszalałych tramwajów i rond ? Zdawaliście tam? Trudno jest? Jakie wrażenia? Długo czeka się na egzamin? Pomóżcie mi coś wybrać!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich przyszłych ( no i obecnych ) SUPER-KIEROWCÓW !!!!!!!
    • Instruktor powiedział mi że w Siedlcach nowe zasady dla kat. B będą obowiązywać od kwietnia. Może ktoś wie czy to prawda. Zdaje 13.01 więc to dla mnie bardzo ważne!!
    • mam dosc zdawania w wawie, chce teraz w siedlcach sprobowac. musze tam zdac teorie? i jak z tymi papierami, w okienku mi daja je i sama jade z nimi do siedlec czy oni jakos je tam wysla? napiszcie wszystko o tym
    • znacie tą szkole? mialam wizytowke ale zgubilam, potrzebuje nr do pana wladyslawa beczek...
    • Wczoraj miałam swój pierwszy i ostatni egzamin, i naprawde więcej bym nie chciała :-) Teoria 0 błędów,łuk dobrze na górce korekta i już ok no i miasto zgasł mi chyba z 5 razy ,pierwsze przejście dla pieszych hamowanie bo piesi weszli na pasy moim zdaniem on pierwszy ;-)Ale potem to już oprócz tego gaśnięcia zero błędów,wszystkie skrzyżowania ok jednokierunkowe, parkowanie równoległe i zawracanie z wykorzystaniem infrastruktury. Choć całą droge byłam pewna że już oblałam to jak usł...
    • Cześć, Czy ktoś zdawał egzamin w Siedlcach? Proszę o opinię. Ma ktoś może namiar na instruktora z którym mogłabym pojechać przed egzaminem po mieście?
    • Zdawał ktoś egzamin w Siedlcach? A może ktoś ma tam jazdę ? Jak oceniacie miasto? A jak egzaminatorów? Mam się czym stresować?
    • Witam, obecnie robię drugie podejście do egzaminu po wcześniejszym dole z powodu nie zdanych 3 praktycznych i zastanawiam się czasem czy nie przenieść papierów z Odlewniczej(Wawa) do Skierniewic lub Siedlec z powodu krótszego czasu na oczekiwanie (obecnie na Odlewniczej teor+prak na 7 listowpada !), a może Wy macie inne propozycje? pozdr.
    • Za drugim razem!! Nie sądziłam, że może się udać, gdy ktoś się zestresuje tak jak ja dzisiaj, a tu takie zaskoczenie!!! Miałam super Egzaminatora :). Niestety, nie pamiętam nazwiska.. Moi drodzy, życzę wszystkim powodzenia i ... DO ZOBACZENIA NA DRODZE - WIERZĘ W WAS :)) - w tych umiejących jeździć, of course :)))
    • Hej szczesliwie zdalam swoje prawko w Siedlcach za drugim podejsciem (było całkiem miło) ale mój pierwszy egzamin na Bemowie trwał 5 min na miescie bo podobno przejechałam kawałek lini ciągłej tylnim kołem jak miałam wykonac pierwszy skret w lewo. myslalam ze egzaminator zartuje a on przerwal egzamin. potem mi powtarzal jak on lubi taki typ kobiet jak ja (pomyslalam sobie chyba na siedzeniu pasazera???!) Nawet sie z nim nie klocilam bo to nie mialo sensu, nie pisalam odwolan tylko...
    • Podobno w Siedlcach czeka sie krócej na egzamin niz w Warszawie, a tez zdaje się na Corsie. Czy ktos z was ma jakies doświadczenia? Jak tam wyglada sprawa?;)))
    • Hej, kto ma porównanie jak się zdaje w W-wie a jak w innych mniejszych miastach np. w Skierniewicach, Ciechanowie, Płocku, Siedlcach etc. Czy ktoś kto nie mógł zdać w W-wie zdecydował się zdawać gdzie indziej i się udało? Będę wdzięczna za wszelkie uwagi, bo sama zastanawiam się czy nie zdawać gdzie indziej. W W-wie mam za sobą 3 nie udane próby. I szczerze powiedziawszy to nie mam nawet ochoty zdawać więcej. Ale muszę w końcu zrobić to prawko! Pozdrawiam
    • Mam pytanka. Kto z Was zdawał w WORD-zie w Siedlcach <??> Jak Wam poszło <??> Kto Was egzaminował <??> To tyle. Pozdro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się