siedlec

(13 wyniki)
  • Według planów zobowiązaliśmy się zrobić ten kawałek autostrady 84 km, ciekawe jak to wyjdzie?
  • Czy ktos z Was rodził w Sokołowie P. lub w Siedlcach? Co możecie powiedzieć o szpitalach, lekarzach bądź położnych w tych miejscowościach? ----------- Proszę też o opinię dotyczącą rodzenia w szpitalu w Mińsku-polecacie, czy raczej odradzacie?
  • Łomża(17)

Witam, jak dojechać z Mińska do Łomży , czy są jakieś połączenia autobusowe? I odnośnie prawa jazdy tam, jak wrażenia? czy ktoś może mi napisać coś o swoich doświadczeniach z egzaminem w Łomży?
  • Witam, czy ktoś orientuje się jak tam jest? trudne miasto? może ktoś ostatnio tam zdawał?
  • Szukałam na forum, ale nie dotarłam do takiej informacji. Czy w Mińsku jest jakieś miejsce, gdzie można pójść z kilkunastomiesięcznym dzieckiem, żeby się chwilę pod nadzorem mamy pobawiło z innymi dziećmi?
  • i jakie macie wrażenia po egzaminie w siedlcach. chodza słuchy o zmianach w egzaminowaniu i zamierzam się w najblizszym czasie zapisać na kurs. będę wdzieczny za odpowiedzi, bo kilka szkół jest a chciałbym wybrać dobra. pozrawiam marcin
  • No dobra jestem nowa, i chyba częściej bywam na forum niz mi na to czas zezwala. A małżeństwo no cóż........... zupki, te sprawy. Wy chyba nie macie tych problemów.Pozdoawiam. Ania. Więc piszcie' piszcie żeby nam nie było wstyd przed tą wsiową warszawką. PA.
  • Niby były wcześniejsze informacje na stronach KM, ale i tak wyszedł totalny chaos i przepędzanie pasażerów z peronu na peron... a wcale nie było łatwo dostać się na odpowiedni w takim tłumie. Panie z KM niby stoją w podziemiu, ale co to za informacja skoro kieruje mnie na peron 6, gdy tymczasem mój pociąg stał podstawiony na peronie 3. Jak zwykle wszystko jest na niby przygotowane. Nie mówię już o opóźnieniach, bo to przecież norma.
  • Witam. Jakim autobusem moge dojechac ze stacji PKP na warszawską przy urzędzie pracy? prosze o szybką odpowiedź.
  • Czy jest w Mińsku jeszcze jakieś inne prywatne laboratorium, poza tym w budynku gdzie jest cukiernia Ekler? W grę wchodzi tylko laboratorium prywatne i robiące badanie na pasożyty, ale nie komputerowo (te badania nie są niestety wiarygodne)
  • Czy ktoś może się podzielić opinią o oknach pcv Pomorskiej Fabryki Okien "MS" kupionych w sklepie "FORDON" przy ul. 11 lISTOPADA.Jak sie sprawdzają w użytkowaniu?
  • Czy moze ktoś sie wypowiedzieć czy pociagi jeżdżą bez opóźnień w te mrozy? Czy jadąc do Warszawy pociągiem około 6.30 dojadę zgodnie z rozkładem, czyli w 55 minut? Czy może lepiej jakimś autobusem? Proszę o w miarę pilną odpowiedź, będe bardzo wdzięczna ;)
  • Kanał lokalnej TV ma szansę powstać, ale wcześniej trzeba wiedzieć, czy w ogóle jest zapotrzebowanie na taką wizyjną ekstrawagancję... Proszę o wypowiedzi na temat sensu, celów i programu. Mile widziabe osoby, które już wiedzą, jak się robi dobry program lokalny lub znają się na sprzęcie TV i obróbce zdjęć filmowych. /-/redaktor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się