Forum Turystyka Świat Egipt - Hotele
ZMIEŃ
      sindbad

sindbad

(2 wyniki)
    • hotel przyjemny ale liczie ze ma 2-3 europejskie gwiazdki. położony około 10 minut na południe od Sakalli (nowego centrum Hurghady) obok nowego deptaka. do Daharu (starego centrum) około 20 minut. busiki do 2200 za 1EGP (0,50PLN) od osoby, nocą dojazd za 10EGP taksówką, cena za kurs (od 1 do 10 osób). blisko hotelu sklep nocny (Abu Ashara-ceny bardzo niskie, nie negocjowalne),internet cafe,kawiarnia, lokalne biuro podrózy. wszystkie napoje itp. można bez problemu wnieść do pokoju. ho...
    • Byłem 30.03-07.04.12r. Zaznaczam - nie wybrzydzam, ale: hotel zdecydowanie przereklamowany, dostaliśmy pokoje w suterenach. Po łapowce 13 - 30 USD na drugi dzień ulokowali na 5 piętrze. Do tego czasu pogryzły nas insekty, kupienie Off=8 USD. Widoki, pogoda piekne, no bo jakie mają byc ? Hotel moloch. Jedzenie poniżej średniej, tzn. zjadliwe ale bez wyboru. B.malo warzyw. Śniadania niezmienne: jajka na 4 sposoby, parówki i fasola. Obrzydzili mi na dlugo. Mam porównanie z Turcją, Tunezją. Greck...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się