Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      sindbad

sindbad

(11 wyników)
    • Witam, czy był ktoś na tej wyspie lub ogólnie w Grecji z biurem podróży Sindbad? Cy wszystko było bez zastrzeżeń ? Nie mogę znależć żadnych opini na temat greckich wakacji z tym biurem ...
    • Zastanawiam się 9do jutra mam dać znać0 gdzie jechac z Sindbadem na Thassos.Czytam Wasze opinie i wyczytałem, że AstrisSun ma dobra opinie,niestety nic nie znalezłem nt drugiego hotelu z ich oferty - tzn.Hotel Akti. CZy może ktoś cos więcej wie nt. serwowanego wyżywienia w tych hotleach?CZy to racje 'głodowe" czy można przezyć jakotako? CZy może lepiej szukac gdzie indziej innej oferty?Poradzcie coś, prosze:-)
    • Nie ukrywam, że mam trochę stracha przed samą podróżą autokarem do Grecji. Czy ktoś, kto jechał z Sindbadem, sie może wypowiedziec jak sie tą podróż znosi? Czy autokary są w porządku, czy działą klimatyzacja, czy naprawdę jest podróz jest starsznie mecząca? Dziekuję z góry za wsyzstkie opinie.
    • Witam wybieram sie w sierpniu na wyspe thassos do hotelu Astris Sun z biurem Sindbad.Z tego co czytałam na forach to wyspa i hotel ma same pozytywy . Tylko nigdzie nie mogę znaleźć opinii na temat Sindbada? Jest to wycieczka autokarowa(wyjazd z łOdzi ),wiec ciekawi mnie również jakie maja autokary? będę wdzięczna za każdą informacje. pozdrawiam
    • ...druga połowa lipca.Ktos jedzie?
    • Witam Prosze o informacje na temat hotelu AKTI w Pefkari na Thassos. Jest w ofercie bp.Sindbad.I jest tam taki opis:balkon lub [b]taras przechodni[/b].Chodzi mi o ten taras.Może ktoś kto tam był wypowie się jak to faktycznie wygląda(w biurze mówią,że nie jest uciążliwe przechodzenie innych osób). I jak tam wyglądają "śniadania kontynentalne"-wiem,że raczej mało i mało urozmaicone,ale czy bardzo trzeba dojadać? No i jak z obiadokolacjami? W ogóle to wdzięczna będę za wszelkie inf...
    • witam, mam pare pytan odnosnie wyjazdu na tassos z biurem sindbad 29.07.2006.chcialabym sie wybrac do hotelu astris sun-byl tam moze ktos?jak wyglada sprawa z wyzywieniem oraz z samym hotelem?godne polecenia? jak w ogole wyspa?czy jest tam co pozwiedzac czy tylko mozna plackiem na plazy lezec?i jeszcze jak wygladaja orientacyjnie ceny na miejscu? z gory dziekuje za wszelkie wskazowki pozdrawiam
    • To jakieś chore! Ciągle myśleć o wakacjach, nie móc się ich doczekać już w listopadzie, chcę ciepła, słońca, czystego morza, chcę nurkować szukając muszelek, jeść oktopusy, gawrosy i te POMIDORY o smaku pomidora, pić wino "domestic" i kochać się przy ogłuszającym terkocie cykad! Ratunku! Jak znieść całą zimę i nie oszaleć???????? Piszecie, że nie wiecie czy pojedziecie ze wzgl. na kasę. Nawet gdybym miała kredyt wziąć to pojadę! Ja bez tego jeżdżenia nie widzę sensu dalszego funkc...
    • kto jedzie w tym terminie i czy to dobry wybor
    • Brawo Sindbad oferta ok .Bylam w tamtym roku na THASSOS w ASTRIS SUN za 999 .Hotelik mily czysty basen ok obsluga ok.
    • Thassos(5)

Czy ktoś wybiera się na Thassos 1,09,2004 z Sindbadem??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się