Byłem 30.03-07.04.12r. Zaznaczam - nie wybrzydzam, ale: hotel zdecydowanie przereklamowany, dostaliśmy pokoje w suterenach. Po łapowce 13 - 30 USD na drugi dzień ulokowali na 5 piętrze. Do tego czasu pogryzły nas insekty, kupienie Off=8 USD. Widoki, pogoda piekne, no bo jakie mają byc ? Hotel moloch. Jedzenie poniżej średniej, tzn. zjadliwe ale bez wyboru. B.malo warzyw. Śniadania niezmienne: jajka na 4 sposoby, parówki i fasola. Obrzydzili mi na dlugo. Mam porównanie z Turcją, Tunezją. Grecka rest. tematyczna po przyjęciu zamówienia podaje produkty z rest.na dole, tyle, że ułożone na talerzu. B.dobre animacje dla dzieci i doroslych. Internet w hotelu 4 USD/godz., a 100 metrow od hotelu w kafejce na ulicy niecałe 1,5 USD. Dla mnie hotel uczciwe 3,5 gwiazdki. Łazienki zniszczone, prysznic w klapkach, obsługa leniwa. Najleprzy przykład, że trzeba chodzić i prosić o głupi papier toalet. Pewnie, że to nic. Trzeba się cieszyć z pobytu w Egipcie

Ale z tymi zachwytami nad hotelem.... Może i był nowoczesny - 10 lat temu. B.dobrze spisał się organizator-Alfa Star - dobra opieka na każdym kroku. Podsumowując - polecam hotele nowe, kameralne. Nie ma czym sie chwalić, ze hotel ma 600 pokoi. No, chyba, że ktoś lubi ciągłe zamieszanie, brak naczyń na stołowce (bo nie restauracji). Raz można zobaczyć, ale znajomym nie polecam.