Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      sindbad

sindbad

(61 wyników)
    • Witam W tym roku wybór nasz padł na Sindbad Aquapark ze wzgledu na atrakcje dla 5-letniego wnuczka( to jego pierwszy raz w Egipcie, dla nas jeden z wielu) Nie kierowałam się opiniami, ale z przyjemnością czytałam te pochlebne. Wczoraj tak jakoś przypadkowo trafiłam na oceniacza..i tu....ble....wszystkie z czerwca 2011 ,że porażka, że okropny, że brudno..nudno..i wogóle i w szczególe...prawie mniej niż zero... Zwątpiłam..i....choć na zmianę już za późno. Wylot 8 lipca..|Czy ktoś wrócił ostat...
    • Tak jak w temacie, może ktoś pomoże nam zdecydować, dzisiaj zadzwoniono do nas z biura podróży zmieniają nam hotel aqua blue na któryś z tych, jutro rano muszę dać odpowiedź, wylot za tydzień. Nie wiem co robić byłam już oczytana na temat aqua blue, wszystko mieliśmy zaplanowane a teraz nie wiem nic o proponowanych mi hotelach. Pomóżcie
    • [b]Witam! Zastanawiam się nad kupnem wczasów w tym hotelu. Poproszę o opinie osób które tam spędziły wakacje. Jestem nieco zdezorientowana opiniami z lat ubiegłych tj.2004-2006, zatem proszę o wypowiedzi osób które były tam w roku bieżącym tj. 2009. Dziękuję. [/b]
    • Jak w pytaniu ,jakieś aktualne dane ,jak wyżywienie ,jakie pokoje ,jaka obsługa ,czy jest miejsce w aquaparku i na plaży ,czy nie brakuje ręczników. Pozdrawiam i czekam na informację ,wylatuję 28.06.
    • pytanie jak w tytule :ktory z hoteli wybrac? Pomozcie prosze. pozdrawiam Zuzanna
    • Witam serdecznie potrzebuje informacji na temat tego hotelu interesuje mnie w szczególności jak wyglada tam pakiet ALL jakie jedzenie i jak wyglada plaża z gory dzieki pozdrawiam
    • Witam, Bardzo prosze o opinie - czy warto leciec do tego hotelu i czy warto z biurem Selecturs?
    • Hej:) Wybieramy się we wrześniu do Hurgady. Mamy do wyboru 2 hotele: Royal Palace i Sindbad Aquapark. Który z nich jest lepszy, ciekawszy (jeśmu młodzi i ciagle w pokoju nie chchemy siedzieć - animacje, dyskoteki), ma lepszy standard, możliwość wnoszenia napoi? Czy w RP bardzo przeszkadza bliskość lotniska? Czy w Sindbad'zie jest wystarczająca ilość leżaków, bo słyszałam, że jest to spory kompleks i czasami jest ciężko zmiejscem. Proszę doradzcie pozdrawiam:)
    • prosze o jakiekolwiek informacje na temat tego hotelu .okolicy,plazy ,zastanawiam sie nad wyborem tego hotelu i za wszelkie informacje bede wdzieczna:)
    • Zastanawiam się nad wyborem hotelu na wakcaje w czerwcu z 3,5 letnim synem. Jak Egipt to chyba te hotele sa najfajniejsze?? - Alladin Beach Resort - Ali Baba Palace - Titanic Resort&Aqua Park - Sindbad Aqua Park Chiałam bardzo do Titanica - ale czytam że jest tam duży zgiełki spowodowany Aqua Parkiem, na który przychodzą goście z innego hotelu, a jego wielkim - jest dalekko polożona plaża, przy hotelu Alladin. Może ktoś poradzi? wystarczy że ktoś z Was był w jednym z...
    • Sindbad czy Golden 5 co wybrać! Pomocy!Maja podobną cenę i muszę się dość szybko zdecydować...czytałam na forach różne info, ale szukam obiektywnych ocen nie pt. hotel był okropny bo sąsiad obok siorbał z talerza...Dzięki!!!!
    • Zależy mi na opiniach osób, które były w tym hotelu konkretnie z biurem Ecco Holiday. Wiele złego czytałam na ich temat ale z pewnych powodów jestem zmuszona dokonać rezerwacji właśnie u nich. Zastanawiam się jeszcze nad hotelem Menaville, który również jest w ich ofercie, ale o tym hotelu jest sporo na forum.
    • Czy ktos wrocil wlasnie z tego hotelu i wie kiedy bedzie otwarty nowy aquapark w hotelu Sindbad w Hurghadzie ?
    • Planuje spędzić urlop w hotelu Sindbad Al Mashrabi w Hurgadzie. Czy ktos moze mi udzielic informacji o tym hotelu?
    • nigdzie nie znalazlam informacji na temat podgrzewanych basenow w sindbad aquapark, czy takowe w ogole istnieja? chce sie wybrac na poczatku grudnia do Hurghady i waham sie miedzy sindbadem a aida verdi..na upaly nie licze, ale mimo wszystko chcialabym sie troche pomoczyc przynajmniej w basenie.Czy ktos posiada jekies informacje na ten temat? A przy okazji, jak myslicie? czy wybrac Aida Verdi Steigenberger (standard rooms)z all inclusive za 1690 (7dni)z Alfastar, czy Sindbada Aq...
    • Proszę o info, jak wygląda ten "aquapark". Jak do tej pory udało nam się ustalić, że są tam 3 zjeżdżalnie, ale podobno miał się jeszcze rozbudować. Jeśli można poprosić o zdjęcia tego aquapqrku, będę wdzięczny. aniasacharczuk@wp.pl
    • Czy był ktoś może w hotelu Sindbad Famili Resort i powiedzieć mi czy ten hotel jest godny zaufania , wyjeżdżam 16.09.Może ma ktos jakieś fotki z tego hotelu i chciałby podzielić się wrazeniami mój email aifel33@tlen.pl Dzięki z góry Paweł
    • Czy ktoś wie co zawiera all inclusive w hotelu sindbad aquapark? Czytałem na forach że tylko w wersji club all inclusive można bezpłatnie kozystać z aquaparku bo inaczj 35 euro za dzień i lepiej wykupić je w plsce ale w alfastar twierdzą że nie znają wersji club...Jadę we wrześniu z dwójką dzieci i chciałbym uniknąć dodatkowych kosztów 35E x 4osoby przez np 3 dni - sami rozumiecie. Może ktoś był w tym hotelu i mógłby podzielić się opinią o pobycie. tomek
    • Lecimy 13.06 z Katowic do SINDBAD AQUA PARK 2+2 (6 i 11 lat) czy ktos leci w tym terminie z dzieciakami?:)
    • chce dowiedziec sie czegos o hotelu sindbad aquapark w hurghadzie!!!byl ktos?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się