Forum Komputery Tworzenie stron WWW
ZMIEŃ
      sklepy internetowe

sklepy internetowe

(13 wyniki)
    • Witam Chciał bym założyć sklep internetowy na jakimś darmowym skrypcie. Co możecie polecić dla osoby niezbyt zaawansowanej?
    • Hej! Witam :D .. zapytam:D Kto zna najlepsze rozwiązanie na sklep internetowy?? Słyszałem o stronach gdzie jest już wszystko właściwie gotowe. I można stworzyć sklep w 5 minut. Ale cięzko jest czasem reklamować takie miejsce przez długi adres i trudny do zapamietania np www.NAZWA.sklepy- na5.pl (czy jakoś tak).Ważne by nazwa była jak najkrótsza. I czy mógłbym wtedy mieć taki sklep pod inną nazwą np www.NAZWA.prv.pl. Zależy mi na tym ...Bardzo. Bo mam już taki adres. Proszę was o ...
    • Witam wszystkich! Decyzja juz zapadla - zamierzam otworzyc sklep internetowy z bielizna i chce to zrobic zupelnie samodzielnie - podobno jest z tym troche roboty ale sie da :) Planuje kupic gotowe szablony sklepu, potem je wypelnic, wstawic na serwer i ... no wlasnie... jak sie za to wszystko zabrac? Mam juz pare szablonow darmowych - t
    • Witam, planuję kupić gotowy sklep internetowy. Dostawcę już znalazłem ale nie podoba mi się grafika która jest w nim domyślnie zainstalowana. Tak więc idąc dalej tym tropem szukam firmy która na zlecenie wykona projekt graficzny który będzie można nałożyć na sklep. Czy polecacie firmy specjalizujące się w grafice. I pytanie jaki jest koszt? Nie szukam firmy najtańszej ale nie chciałbym też płacić bardzo dużo. Idealnie by było gdyby w ramach jednego pakietu firma oferowała wykupienie do...
    • witam.... czy ktos z was orientuje sie jakie programy sluza do stworzenia sklepu internetowegoß z gory dziekuje kf
    • Witam, poszukuje osoby ktora podejmie sie wykonania sklepu internetowego wg moich wytycznych. Prosze o oferty, pozdrawiam!!!
    • Witam Zajmuję się projektowaniem sklepów internetowych.Termin wykonania jednego sklepu to do 4 dni roboczych a koszt wykonania wynosi 200zł(cena obejmuje również zainstalowanie sklepu na serverze i odpowiednia konfiguracja).oto adres jednego ze sklepów mojego autorstwa: ofertawebdesignpl.tk oto krótki opis tego co oferują sklepy mojego autorstwa: - Bardzo przyjazny interfejs użytkownika - Widok kategorii oraz pod kategorii na stronie głównej sklepu - Wyszukiwarkę produktów - Opi...
    • Zainteresowanych proszę o kontakt lukawar@op.pl wówczas podam adresy www.
    • Witam, podejmę się zlecenia stworzenia strony internetowej z opcją sklepu internetowego,strona posiadała by pełen panel administracyjny do zarządzania aukcjami.Strony są wyłącznie mojego autorstwa.Bardzo niskie ceny,co jest okazją dla początkujących firm, jaki i dla tych zaawansowanych.Zainteresowanych proszę o kontakt ze mną: email:websiter@gazeta.pl GaduGadu:2720985
    • Witam, mam problem:chcę razem z przyjaciółką sprzedawać przez internet robioną ręcznie biżuterię. Wszystko mamy dopracowane oprócz samej strony, tzn. nie wiemy, jak się do tego zabrać. Na razie nas nie stać,żeby kogoś do tego zatrudnić i może wy znacie jakiś program (najlepiej damowy), z którym możemy zrobić prostą stronę? Nie jesteśmy całkiem zielone w komputerach,no ale ptrzebujemy w miarę prostego programu. Możecie coś doradzić? (popytam też na innych forach, więc nie krzyc...
    • Koszt wykonania najprostszej strony (wizytówki) - 300zł Koszt wykonania prostej strony firmowej do 5podstron - już od 500zł Taka strona może zwierać już formularz kontaktowy, mapkę dojazdu, prostą galerię fotograficzną i oraz element animowany techniką flash. Koszt wykonania najprostszego sklepu internetowego - już od 900zł Wycena powstaje indywidualnie, klient płaci tak naprawdę tylko za moduły które uzna za niezbędne. Każda wykonana przez nas witryna może zostać wyposażona w pane...
    • Witam Szukam firmy projektującej strony internetowe najlepiej na terenie Szczecina. Chodzi mi o wykonanie sklepu internetowego. Ponieważ jestem laikiem w tej dziedzinie grę wchodziło by także pozycjonowanie oraz administrowanie tym sklepem. Może kożystaliście już z takich usług i możecie polecić jakąś firme?
    • hosting(28)

Chciałbym założyć sklep internetowy .Proszę o fachowe wskazówki oraz przydatne linki.Namiary na dobrych twórców stron internetowych i hosting dobry lecz nie przesadnie drogi. Dziękuję zapomoc i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się