Forum Komputery Internet Allegro kontra eBay
ZMIEŃ
      sklepy internetowe

sklepy internetowe

(4 wyniki)
    • witam Czy ktoś zastanawiał się nad stworzeniem sklepu internetowego. W przeciwieństwie do allegro nie ma opłat ....
    • Chcialabym zamowic koszulke w tym sklepie: www.warriorsteamstore.com/ Sprawdzilam juz, ze wysylaja paczki do Polski, ale pojawil sie inny problem. Chodzi o forme platnosci... Czy tutaj mozna placic tylko kartami kredytowymi? www.warriorsteamstore.com/payment-options.html
    • Możecie jakiś polecić? Mam jeden na oku ze specjalnym modulem, ale kosztuje 2000zł netto... Może coś tanszego a porownywalnie dobrego? Ważne żeby odliczał stany magazynowe i ściągał aukcje kiedy produkt sprzeda się w sklepie... DZięki za pomoc
    • Ja dopiero zaczynam orientować się w kupowaniu przez internet. Zawsze wszyscy dookoła trąbili, że licytują cos na allegro bla bla bla.. Mnie osobiście bardziej interesują zakupy w sklepach internetowych. Dlaczego w Polsce jeszcze nie są standardem? Przecież z tego co się zdążyłem zorientować można w nich znaleźć całkiem przyzwoite oferty. Wiem, że są jednostki niepewne, ale po coś wymyślono porównywarki cen (np. www.ceneo.pl)? Chyba własnie po to, zeby internauci mogli wybrać dla ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się