Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      sok z cytryny

sok z cytryny

(3 wyniki)
    • z innymi metodami? ja właśnie zaczynam walkę, wydałam już masę pieniędzy na preparaty i zastanawiam się czy warto jeszcze dokupić detox. Innymi słowy, czy ma sens stosowanie jednocześnie MO, soku noni, srebra koloidalnego, probiotyków i właśnie np. detoxu? Mam też citrosept, ale stosowałam prawie całą zimę i nie iwem, czy moje grzyby już się do niego trochę nie przyzwyczaiły. Ponadto planuję za dwa tygodnie oczyszczanie wątroby (boli mnie) i będę teraz pić zioła na oczyszczenie ne...
    • Witam wszystkich Mam straszny mętlik w głowie jak juz pisałam w wymazie z gardła stwierdzono mi candide, za waszą radą powinnam przejść na dletę ale tu mam problem, Naczytałm się czego wolno a czego nie wolno i juz nic nie wiem bo jedni piszą ze np kaszę jęczmienną wolno innni ze nie! itd. napiszcie proszę co mogę jeść! Boję się ze bardzo schudnę a i tak juz jestem dość chuda. pozdrawiam
    • Nie umiem robić majonezu w domu :( A marzy mi się sałatka...Czy ktoś może polecić majonez na kwasku cytrynowym i bez cukru? Są takie? A może wskazówki od robiących majonez, którym zawsze wychodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się