Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      sok z cytryny

sok z cytryny

(3 wyniki)
    • podobno picie naczczo wody z sokiem z cytryny poprawia przemiane materii wiecie cos na ten temat?jesli tak to ile tego soku ma byc na szklanke wody?
    • Witam, od jutra będę świeżo upieczoną plażowiczką :-) Ułożyłam sobie menu na 5 dni i proszę o ocenę, może jakieś sugestie? Czy oby nie za dużo tego żarcia? ;-) Bo mi się wydaje, że ciutek mogłam przedobrzyć ;-))) Dzień 1 I ś: 2 jajka, 2 plasterki wędliny, 4 pieczarki, ogórek konserwowy II ś: 2 zawijasy (sałata, wędlina, ser, ogórek konserwowy, papryka, majonez) O: pierś kurczaka w imbirze (połówka piersi kurczaka, łyżeczka imbiru, łyżeczka soku z cytryny, czarny pieprz, czosnek, s.16...
    • Czesc dziewczyny, Wrocilam z wakacji i oczywiscie wracam na plaze :) Przez ostatnie 4 tygodnie moj jadlospis byl dosc nietypowy: sniadania - platki owsiane z kiwi albo nic lunch - miska ryzu z surowa ryba albo miska rosolu z makaronem gryczanym, tofu, surowym jajkiem i szczypiorkiem kolacja - podobnie jak lunch i nie bylo by problemu gdybym sie na tym zatrzymala, niestety po kolacji wypijalam likier sliwkowego (nie piwa, nie winka - ja musialam likier i to czesto cala butelke) i...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się