Forum Kuchnia Napoje
ZMIEŃ
      sola

sola

(5 wyników)
    • male pytanko.. jakie wziac proporcje? i jak to zrobic tzn spotkalam sie z tym ze sol na dloni, pijemy kieliszek potem zeby w limonke.. A mozna np szczypte soli dac do tequilii i sok z limonki? lub plasterek?
    • TEQUILA(5)

A powiedzcie mi, jak się pije tequilę? chodzi mi o ten trick z solą i cytryną...
    • wódka sok pomidorowy to wiem ale co jeszcze w jakich proporcjach i kolejnosc, prosze o pomoc
    • Przyjaciele. Wlasnie dostalam na prezent rum baccardi, ciemny, ze szklaneczka na gorze. Pytanie jest, czy rum pije sie na zimno z lodowki czy z barku w temperaturze pokojowej? I w ogole czy jakos specjalnie sie podaje? Wiem, ze tekile pije sie z dloni posypanej sola ale to chyba nie ten przypadek. Moze z cukrem? I czy ten rum jest slodki czy wytrawny? Wiem, to nie o winach ale nie ma dzialu wodki. I jeszcze jedno. Czy mozna postawic taki rum na randke z chlopakiem? Raczej sie nie ...
    • Ja nie stosuje cytryny ani soli. Pie ja jak Pambuk stworzyl. ------ Z kaktusow, najbardziej lubie tequile. al

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się