Dodaj do ulubionych

A JA SZUKAM SUPER FRYZJERA W SOSNOWCU!POMÓŻCIE

IP: 193.151.48.* 01.05.05, 18:44
gdzie znajduje sie naprawde dobry salon fryzjerski na terenie Sosnowca lub w
jego okolicach?pomozcie:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Natka Re: A JA SZUKAM SUPER FRYZJERA W SOSNOWCU!POMÓŻCI IP: *.b.jawnet.pl 01.05.05, 20:25
      Niestety w Sosnowcu nie znam żadnych frezjerów, ale mogę ci polecić super
      zakład w Jaworznie. Nazywa się Salon EXLUSSIV(mieści się na ul. Farnej w samym
      centrum Jaworzna) i jego właścicielką jest Pani Kirker. U nas w mieście robi
      furore. Jak dotąd nie usłyszałam ani jednej krytyki, co do ich strzyżenia,
      farbowania, stylizacji czy takie tam. Polecam !
    • Gość: zanzare Re: A JA SZUKAM SUPER FRYZJERA W SOSNOWCU!POMÓŻCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:32
      na Pogoni rog Rybnej z Bedzinska
    • Gość: basiaplewik Re: A JA SZUKAM SUPER FRYZJERA W SOSNOWCU!POMÓŻCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 10:19
      w sosnowcu na tej ulicy gdzie jest bank śląski i kiedyś był też empik( nie
      pamiętam nazwy, cholera). Na samym końcu tej ulicy (po tej stronie gdzie był
      empik), po schodkach w górę jest fryzjer i wizażysta tez. Rozmawiałam z paroma
      dziewczynami i były zachwycone, fajnie dobiera fryzury do urody i typu włosów,
      uratował włosy mamie mojej koleżanki (sama sobie powycinała na krótko pasma
      włosów), z tego co pamiętam 35 zł na obcięcie.
    • Gość: w jaworznie Re: A JA SZUKAM SUPER FRYZJERA W SOSNOWCU!POMÓŻCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 12:48
      najlepszy fryzjer w jaworznie salon visge na osiedlu podłęże.fryzjerka nina
      jest najlepsza.pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka