spa

(4 wyniki)
  • spa(12)

Mam ochotę się "pospałować" przed ślubem. Najlepiej gdzieś w okolicach Nałęczowa, Kazimierza, bo będę mieć blisko. Nie mam praktyki żadnej w korzystaniu z takich przybytków. Chętnie skorzystam z porad, podpowiedzi, gdzie, co jak, co z czym itp. Pytania zasadnicze - co sobie odpuścić, od czego mogę dostać uczulenia, czy jest coś co da mi ekstazę zbliżoną do tej którą przeżywają spałowane panie na reklamach (mam tu na myśli tylko i wyłącznie zabiegi spa)? Wątek poboczny: zamierzam jecha...
  • Witam serdecznie, tak jak napisałam w temacie postu moja teściowa w najbliższym czasie wychodzi po raz drugi za mąż. Moja prośba o podpowiedzi dotyczy co zakupić na prezent dla teściowej? Wydaje mi się, że pieniędzy w kopercie nie wypada dać. Za jaką cenę w ogóle kupić ten prezent? Ile przeznaczyć na prezent? Dodam, że jest to skromny, ślub cywilny. Dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
  • Oniemiałam, jak to zobaczyłam. Dominikanie mają jednak głowę do biznesu, nie sądzę, by jacyś inni księża się zgodzili na uczestnictwo w czymś takim... Sama byłam u nich na naukach weekendowych - do niewielkiej w sumie sali upchnęli ze 100 par, od każdej inkasując 160 pln. Ale to... www.js-academy.com.pl/warsztaty.pdf www.js-academy.com.pl/?gclid=COGI6728hZwCFUQA4wod7Arw-A o tempora, o mores :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się