Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      spryskiwacze

spryskiwacze

(6 wyników)
    • No wlasnie jak to zrobic? Instruktor mnie uczył: 1. Otworzyc ten zbiornik i zerknać 2. Włączyc spryskiwacz ale ona nie sa miarodajne. przy 1 sposobie mozna nie widziec płynu a moze go byc bardzo duzo, bo ta koncówka ktora widzimy to jedynie ułamek całego zbiornika. przy 2 sposobie nigdy nie wiemy czy bedzie na jeszcze jedno pryśnięcie... więc jak ocenic poziom?
    • pytanie do fachowców problem polega na tym ze miałem juz kilku instruktorów i kazdy z nich miał inna teorie jak to spr, na kilku egzaminach kazdy egzaminator tez mial inna teorie jak to spr-wiec czy ktos konkretnie moze mi powiedziec jak w koncu spr sie poziom płynu do spryskiwaczy? najlepiej poprosze o jakąś podstawe prawna gdzie czy w jakims kodeksie jest to szczegulówo napisane? pozdrawiam
    • Witam. Mam takie oto pytanie wiedziony wrodzoną ciekawośćią. W jakim celu osoba aspirująca do P.J.podczas egzaminu musi wskazać konkretne elementy wyposażenia auta w komorze silnika?????Pytam sie PO CO.Rozumiem konieczność posiadania wiedzy na temat rozmieszczenia przełączników lub kontrolek ,rozumiem konieczność posiadania wiedzy o tym gdzie jest zbiorniczek cieczy do spryskiwacza bo to wszystko ma bezpośredni wpływ na "powiedzmy" bezpieczeństwo.Ale reszta? PO CO?
    • Prosze o pomoc tych, którzy zdawali w Białymstoku. Jakie pytania może zadać egzaminator dotyczące, tego wszystkiego pod maską??
    • Jestem nową kierowczynią i boję się napisać na forum eksploatacja, że mnie wyśmieją.Jeżdżę Nissanem Micrą (2003 r). Chciałam sprawdzić poziom płynu chłodzącego i na zbiorniczku nie mogę znaleźć min i max (cały nawet wymyłam) i nic. Płynu jest na pewno za mało, bo tylko na dnie. Muszę więc dokupić i dolać ale nie wiem, czy to wszystko jedno jaki byle płyn do chłodnic. W instrukcji obsługi nie ma na temat rodzaju zalecanego płynu. Kto wie, gdzie są te min i max na zbiorniczku i jaki to pł...
    • jakie dodatkowe pytania zadaja egzaminatorzy kiedy my pokazujemy co jest pod maska???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się