Forum Gospodarka ODZIEŻ UŻYWANA
ZMIEŃ
      sprzedam

sprzedam

(67 wyników)
    • Witam, mam do sprzedania wyposażenie sklepu (ciucholandu): - mała lada - witryna szklana Ikea - stojak reklamowy (z kolorowym nadrukiem z dwóch stron) - kosze metalowe 4 szt - duże wieszaki stojące 2 szt - manekiny stojące (kobieta+mężczyzna); popiersia plastikowe - lustro stojące - wieszaki plastikowe 1200szt Okolice Warszawy, zdjęcia prześlę na maila ZAPRASZAM!
    • Sprzedam odzież posklepową. Odzież ta pochodzi z mojego sklepu a także z posklepówek kilku moich znajomych. W większości jest to odzież angielska. Oferty proszę składać na maila, wybiorę najlepszą propozycję. Odbiór wyłącznie własnym transportem( najlepiej z wagą na samochodzie) W tym momencie posiadam około 4,5-5 ton odzieży używanej(istnieje możliwość stałej współpracy) Mój mail:moda.allegro@wp.pl lokalizacja:woj.podkarpackie
    • Witam mam do sprzedania odzież z Belgii. Posiadam sort , nie sort i duże ilości obuwia damskiego skórzanego w dobrym stanie ( po parowane ). Zależy nam na szybkiej współpracy dlatego też dajemy bardzo niska cenę 2zł!!! Sprzedaż od tony do 20 ton, możliwośc negocjacji i stały wgląd w towar.Prosimy o kontakt wszystkich zainteresoanych
    • Sprzedam kontakt do bezpośredniego dostawcy odzieży używanej z Anglii, który posiada w swojej ofercie towary niesortu typu DtD, cream outlet i różne mixy odzieży używanej prosto z Anglii, ceny już od 1 GBP za kg !!! oraz odzież oryginalną marki Nike są to nadwyżki produkcyjne już od 6 GBP za sztukę - na prawdę warto. Kontakt : anglia.kontakt@gmail.com
    • sprzedam ok 500kg szybkiego sortu. odzież można kupić w całości lub w części. Cena 7,50zł/kg. Przy zakupie większości możliwość negocjacji ceny. tel 797539991
    • Witam do sprzedania mam odzież dziecięcą urzywana typu cream. Jest to odzież w wieku od 0-12 lat z dużą przewagą wiekową 0,-3 lata i 0,7 lat. tych większych jest niewiele. Ciuszki naprawdę w super stanie. Duża cześć jest nowa bez metek jak i nowa z metkami. Odziezy jest około 100 kg (musiałabym dokładnie zważyc):) Została zakupiona w celu handlu na allegro. ale zaszłam w ciążę i nie mogę już sie tym dłużej zajmować. Sprzedam całosć lub na ćzęści. minimalny zakup to 5 kg. Cena konkurencyjna. Z...
    • Sprzedam bardzo ładny crem mix damski i dziecięcy mix z Anglii ,bardzo piękne rzeczy w bardzo dobrej konkurencyjnej cenie . Co tygodniowe dostawy małe ilości ale za to na wysokim poziomie. Możliwość obejrzenia towaru. Zapraszam do odwiedzenia nas pod Warszawą okolice Łomianek tel. 500-878-369 Satysfakcja gwarantowana Crem Damski mix pakowany w worki przezroczyste po 30kg- 35kg Crem dziecięcy mix pakowany w worki przezroczyste po 14kg-20kg
    • Witam serdecznie! Do sprzedania mam kapitalną odzież, część odzieży zupełnie nowa (towar z oryginalnymi metkami) część natomiast w doskonałym stanie bez jakichkolwiek śladów noszenia. Są to bluzki, sukienki, płaszcze, spodnie, spódnice, spodenki kilka męskich koszul, trochę bielizny i obuwia. Sprzedam jako osoba indywidualna bez możliwość fakturki, osoby zainteresowane prosze o kontakt, dysponuje zdjęciami oraz wyceną każdej z tych rzeczy. ZApraszam :)
    • Sprzedam sklep z używaną odzieżą dla dzieci położony na Mokotowie. W okolicy mieszka sporo rodzin z dziećmi, obok jest największy w pobliżu park, gdzie spacerują tłumy mam z wózkami, budują się nowe bloki, w pobliżu są 3 przedszkola, szkoły, miejsce jest bardzo rozwojowe. Sklep ma swoją stronę w internecie, jest bardzo popularny i ma rozpoznawalną markę i logo. Na sprzedaż jest całe wyposażenie sklepu (system rurowo-kulowy, wieszaki dziecięce, duża lado-recepcja, krzesło biurowe, wyposa...
    • WITAM SPRZEDAM WYPOSARZENIE SKLEPU OTWARTEGO OD TYGODNIA. SYSTEM RUROWY, GONDOLA, MANEKINY WIESZAKI, LADA I 100 KG CREAMU - KUPOWANEGO NA SZTUKI. CENA 5000 ZŁ SPRZEDAJĘ Z PRZYCZYN OSOBISTYCH. ZAPRASZAM DO KONTAKTU 691 46 38 38 SKLEP WOJ. DOLNOŚLĄSKIE MOGĘ PRZESŁAĆ FOTO NA MAILA
    • Witam, Mam do sprzedania odzież po synach i po chrześniakach razem 56 kg. Przedział wiekowy 0-2 lata. Ubranka spakowane są w worki 26 i 30 kg. Ubranka są w stanie bardzo dobrym z normalnymi i małymi śladami używania oraz w stanie idealnym, gotowe do dalszej odsprzedaży. Bez dziur i odrzutu. Cena za kg to 33 zł. Polecam i zapraszam tel. 607 938 033
    • Mam do zaoferowania moją odzież w bardzo dobrym stanie, nie zmechacone, bez wad. Mam ich ponad 90 szt. plus 10 sztuk obuwia i kilka torebek. Firmy m.in. House, H&M, C&A, Reporter...(kurtki,żakiety, sukienki, spódnice, bluzki...) Oddam całość za 80 zł tylko dlatego, bo musze zrobić szybko wolne miejsce,gdyż zacznę meble z kimś dzielić a atrakcyjna cena myśle szybko mnie z nich wyzwoli.. Jeżeli ktoś ma sklepik, to może na tym nieźle zarobić. Cena przesyłki pocztą wyniesie 46 zł gdyż waży to po...
    • Witam, mam do sprzedania cream dziecięcy z Anglii - jesień/zima 20 kg - za 500 PLN, (+ koszty wysyłki) ODZIEŻ W STANIE BARDZO DOBRYM I DOBRYM NIE MA PLAM ANI DZIUR ODZIEŻ TAKICH FIRM JAK GAP , M&S, CHEROKEE, LADY BIRD, NEXT, GEORGE KURTECZKI, SPODNIE, SUKIENKI, BLUZY ,POLARY SWETERKI oraz mix damskich swetrów - 8 kg za 150 PLN (+ koszt wysyłki) WSZYSTKIE SWETRY W STANIE IDEALNYM, WIĘKSZOŚĆ BEZ ŚLADÓW UŻYWANIA !!! SWETRY TAKICH FIRM JAK : OLSEN, BHS, JAMIE SCOTT, BIAGGIN...
    • Witam, mam na sprzedaż wyposażenie sklepu w postaci: - system rurowy, chrom, 24m długości - 4 stojaki (standery), 2x 1,5m, 2x 1m - 2 duże lustra - 3 biurka - regał - 12 koszyków samoobsługowych - 13x skrzyń, 90cm x 2,5m - ok. 2,000 wieszaków - waga - ok. 2 tony odzieży Zdjęcia prześlę na e-mail. Kontakt: oskar.obara@gmail.com Pozdrawiam
    • Mam do sprzedania 30 kg super ubranek dla dzieci,towar "na teraz" - nie ma ciepłych kurtek, głównie bluzki z długim rękawem ,spodnie, sukienki, spódniczki, bluzy 0-12 lat, wiele rzeczy nowych, wszystkie markowe: next, marks&spencer, george,lady bird itp. cena 45zł/kg mogę wysłać zdjęcia
    • Sprzedam doskonale funkcjonujący sklep 160 m2 Oploe Lubelskie. Obroty na poziomie 1,5-2,5 tony tygodniowo. Czynsz około 15 zł/m2 (netto) Cena: wyposażenie plus odstępne do uzgodnienia. 513 434 974
    • Jeśli nie wiesz co zrobić z niesprzedaną odzieżą, NIE CZEKAJ!!! Zadzwoń lub napisz do nas!! ODKUPIMY ją od Ciebie w atrakcyjnych cenach. posklepowka@wp.pl lub 693345454
    • Sprzedam towar i wyposażenie 100 metrowego sklepu z nową elegancką odzieżą damską. Cena (NOWE UBRANIA!!!!!) 35 ZŁ/kg. Ubrania kupowane bezpośrednio od producenta. Tylko całość - około 100 kg. Do sprzedania także super cream kupowany po 35 zł/kg odzieży używanej (w większości nowej bez metek) moja cena to 7 zł/kg - około 250 kg (tylko całość). Do sprzedania za naprawdę niewielkie pieniądze wyposażenie sklepu. Zainteresowanych proszę o maila LECH1909@POCZTA.ONET.PL
    • Pilnie sprzedam meble do sklepu: przymierzalnie, boksy i rurki niklowane.
    • witam niestety muszę zamknać sklepik.sprzedam tpowar który mam na sklepie nie kupowałam niesortu. Towar tylko I gatunek i II. wszystko po atrakcyjnych cenach(kwestia dogadania sie) meble ,system rurowy równiez wchodza w grę oraz wieszaki. zainteresowani proszę o maila na adres zaneta73@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się