Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      sprzedam

sprzedam

(222 wyniki)
    • Proszę pomóżcie co zrobić z ubrankami po synkach. Szafa mi już się nie domyka mam dwóch synów i obu kupuje przeważnie to samo. Nie umiem tego wyrzucić bo nie jestem nauczona wyrzucać :(. Nie mam komu oddać. Gdzie to wystawić i jak, a może któraś z Was potrzebuje czegoś dla syna w rozmiarze od rozmiaru 86 do 116 (trochę się tego uzbierało. Dodam, że wszystko jest raczej w bardzo dobrym stanie, raczej jestem pedantka jeśli chodzi o ubranka dzieci. Proszę pomóżcie przyjmę wszystkie rady. Ps to s...
    • Allegro, jakieś fora (jakie?), OLX??? Próbowałam w zeszłym roku na allegro, ale oglądających sporo (co nie dziwi, bo sukienka znanej firmy, bardzo ładna, lniana), ale rezultatów brak - nawet jednego zapytania :(. Znajomi tez nie byli zainteresowani, bo w większości parafii wprowadzono ujednolicone, szyte stroje. Nawet myślałam aby zostawić kieckę na pamiątkę, ale nie mam gdzie tego trzymać - wystarczy na pamiątkę zasuszona opaska komunijna na głowę. Nie chce mi się znowu wystawiać bezskuteczn...
    • Witam Wystawiłam na aukcji kurtkę po synku, napisałam że osoby z więcej niż trzema kom negatywnymi proszone są o nie branie udziału w licytacji. Teraz patrzę aukcję wygrała osoba z 6 negatami od sprzedających za brak wpłat , czepianie się otrzymanego towaru z próba obniżenia ceny(mimo możliwości zwrotu itp.) Czy muszę sprzedać towar? Cena mi bardzo odpowiada, ale mam takie zasady że z naciągaczami nie handluje bo nie i już!
    • Poszukując aktywie plecaka dla córci natknęłam się na aukcję z plecakiem nowym za .... 4 zł Dopiero wystawiona, są już 2 oferty kupna. Plecaki takie chodzą po co najmniej 60 zł. Sądzę, że to pomyłka, napisałam do sprzedawcy zapytanie czy ta cena jest dobra.... ale jak sądzicie czy taki sprzedawca będzie musiał sprzedać plecaki po te 4 zł jeśli Kupujący zalicytowali widząc taką cenę? Kiedyś była nawet sprawa sądowa z autem bodajże kupionym za bezcen. Tu jest aukcja sklepu, więc niby cen...
    • nigdy nie sprzedawałam klocków na allegro, jest tego moim zdaniem dużo, nie wiem czy wystawić wszystko razem czy każdy zestaw osobno? napewno któraś z was wystawiała i mi doradzi jak będzie korzystniej i wygodniej :)
    • www.strefabiznesu.gp24.pl/artykul/sklepy-real-sprzedane-siec-kupil-auchan A szkoda, lubię robić tam zakupy.
    • Witam, czy mam sznasę sprzedać na all kozaki dziecięce, jeżeli do tej pory tylko kupowałam. Mam trochę komentarzy i same pozytywy, ale nigdy jeszcze nie odważyłam się sprzedać. Jakie sznase, czy kupiłybyście od takiej osoby? Pozdrawiam
    • poradźcie. mam rowerek dla dziecka z decathlonu, który moja córka dostała 2 lata temu na urodziny. a że był to listopad to rowerek postał sobie do wiosny i wtedy okazało sie ze moja córka ma za długie nogi i jest jej na nim niewygodnie. ogólnie używaliśmy go dosłownie kilka razy po parę minut więc jest w stanie idealnym. chcę sprzedać ten rower ale jak to bywa z rzeczami prawie nowymi a jednak używanymi nie wiem jak oszacować wartość. pomóżcie.wklejam linka do podobnego modelu (zmienił...
    • Chodzi oczywiscie o allegro. Aukcja od 1 zl, kup teraz 89 zl, samochod dla Barbie. Wygralam za 5 zl z groszami. Sprzedawca z tego samego miasta - zanim zalicytowalam, zapytalam o mozliwosc odbioru osobistego, a on zgodzil sie, proponujac dogadanie sie poza allegro. Nie probowalam sie dogadywac, zalicytowalam i wygralam. Na maile nie odpisuje, ale gdy zadzwonilam, dowiedzialam sie, ze auto jest zepsute. Wiedzac co sie swieci, powiedzialam, ze weme je mimo to, za ta cene. Wtedy okazalo sie, ze ...
    • Mam do sprzedania trzy pojazdy: 1 akumulatorowy motorek policyjny, 2 rowerek/bujak z prowadnikiem, 3 najzwyklejszy 3-kołowy rowerek Czy to jest dobry czas na sprzedaż takich zabawek? Czy poczekać i wystawić przed wiosną na allegro? Doświadczone mamy prosze o radę dziękuję Iza
    • Kiedy macie zamiar wystawiać zabawki których teraz nie udało Wam sie sprzedać? Czy teraz warto wystawiać jeszcze aukcje czy lepiej poczekać na wielkanoc czy inne święto? Jak myślicie
    • W lutym aukcja wyglądała tak allegro.pl/item933201869.html Kupujący wystawił nawet pozytywny komentarz po zakończeniu aukcji W zeszłym tygodniu aukcja pojawiła się ponownie. Ten sam opis, ten sam sprzedający, tylko zdjęcia zostały dodane - swoją drogą te same, o które ja poprosiłam przy pierwszej aukcji, bo byłam zainteresowana. Fotelik ponownie został sprzedany allegro.pl/item959232842_roemer_romer_duo_plus_top_tether_isofix_9_18_kg.html W drugiej aukcji nie wzięłam już udziału, bo...
    • Dziewczyny, poradźcie - jak sprzedać mieszkanie? Kulamy się z nim już dłuższy czas i nic. Żeby jeszcze było jakieś beznadziejne, a tu naprawdę same zalety, ale i tak nic. Agencje, ogłoszenia nic nie dają. Proszę, poradźcie. Może macie swoje dobre doświadczenia.
    • Mam możliwość kupić na amazonie buty dla dzieci, kolega mi je wyśle kurierem za 25-30funtów. Chciałabym, żeby mi się chociaż przesyłka zwróciła. znalazłam kilka par przecenionych bucuków - jak myślicie, czy te 2 modele sprzedałabym bez problemu za 99zł? Crocsy: www.amazon.co.uk/gp/product/B001U88UQC/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE Primigi: www.amazon.co.uk/Primigi-Toddler-Sandal-Brown-2164277/dp/B002Z135HC/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1294077115&sr=8-4
    • Po raz pierwszy zadebiutowałam na allegro, chcąc sprzedać kilka rzeczy po synku, między innymi wózek, gąsienicę, łóżeczko turystyczne, podpatrywałam sprzedających, uczyłam się i co ? nic. Ceny miałam niższe , przesyłka w normalnej kwocie, nie wariackie ceny i też nie pomogło, dlaczego? tak piszą wszyscy, że sprzedają, zarabiają, ja nie chciałam na kimś zarobić, tylko po prostu sprzedać i kupić w zamian coś synkowi.
    • akurat w czasie gdy konczyła sie aukcja na allegro był jakiś problem techniczny czy przezrwa techniczna. Dostałam maila, że rzecz którą sprzedają ktoś zalicytował, jednak na stronie allegro ofert było 0 po zakonczeniu aukcji również było kupujących 0 maila o sprzedaży nie dostałam ale nie dostałam również maila o zakonczeniu aukcji,\ wiecie może czy ta rzecz została sprzedana???
    • na allegro próbowałam, ale tam jest tego na pęczki, żadnych prawie ofert kupna nigdzie, no i jak nietrudno przewidzieć - nie sprzedała się mimo bardzo atrakcyjnej ceny i chodliwego rozmiaru. Pytałam w Krakowie gdzie mieszkam - w komis nikt nie chce przyjąc, był ponoc jakiś komis sukien slubnych ale już nie ma... suknia nie może tak wiecznie wisieć na lampie w moim rodzinnym domu, bo ten pokój wkrótce będzie uzytkowany. Chciałabym za nią dostać choć kilka stówek. Czy naprawde teraz wszyscy kup...
    • Dwukropek.pl praktycznie nie funkcjonuje, chyba się nie przyjął :((( Sporo rzeczy kupiłam dzięki ogłoszeniom na "Sprzedam: akcesoria i zabawki", "Sprzedam: wózki, foteliki, łóźeczka"... Funkcjonowały tam znajome nicki, były zawsze pod ręką - w ulubionych forach. Naprawdę płaczę za tymi forami, zaglądałam na nie codziennie. Ktoś jeszcze? Może administracja nas posłucha...
    • Kupiłam córeczce na wyprzedaży 3 bluzeczki Mothercare, ale okazały się za małe, mogę je jedynie wymienić, ale nie mam na co. Może któraś mama chciałaby je kupić po cenie za jaką nabyłam + ew. koszt przesyłki. Mogę przesłać zdjęcia. Piszcie na priva.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się