sprzedam

(66 wyników)
  • Data pierwszej rejestracji: nieznana Egzemplarz okazowy:duże gabaryty,tył lekko zgarbiony,poduszka powietrzna z przodu,ropniak,możliwość jazdy na gazie,wrażliwy na pedały,drążek położony centralnie(prawie niewidoczny),najlepiej posuwa na obwodnicach,na trasie bierze wszystko jak leci. UWAGA:porzadnie stuknięty,dużo pali,problemy z wytryskiem,niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury. ZAPAS GUM GRATIS
  • Sprzedam kuchnie-Lodówkę, meble ,kuchenkę Sprzedam używane meble kuchenne,górą oświetlane halogenami, kuchenkę elektryczno -gazową z termoobiegiem firmy Mastercook , nowy typ, kolor biały, dużą lodówkę z zamrażalnikiem firmy Bosch oraz szafkę ze zlewozmywakiem oraz baterią w komplecie. Sprzedam tanio ! dane kontaktowe: tel.: 665 949 737
  • Sprzedam opla calibra 2.0 8V LPG lub zamienie na VW Pasata B5 z dopłatą z mojej strony Rok produkcji 1991 silnik ohc 2.0 115 km z instalacją LPG. Autko jak na swoje lata w dobrym stanie, nie zawodne w trasie, blacharka do poprawek lakierniczych. Samochodzik jak widać stoi na alusach 16. W aucie w tym roku został wymieniony rozrząd, olej, filtry, alternator, rozrusznik, świece, kable wysokiego napięcia, pompa paliwa. W tamtym roku został wymieniony bez końcowego tłumika układ wydechowy, oraz...
  • Witam jak spora część społeczeństwa kupiłem za przysłowiową złotówkę mieszkanie , dokładnie to coś koło 3 zł plus notariusz razem 800 zł :-) zastanawia mnie teraz jedno kiedy można takie mieszkanie sprzedać lub też zamienić ? bo domyślam się że jest jakiś okres przez który nie mogę sprzedać tego mieszkania ani zamienić ... czy ktoś ma pojęcie w tej sprawie ? bo w spółdzielnie nie potrafili lub nie chcieli mi odpowiedzieć a w internecie jakoś nie moge nic sensownego znaleść . ja...
  • Sprzedam Fiata Pande przystosowany do nauki jazdy (dodatkowe pedały lusterka inst. gazowa,L-ka magnetyczna na dach itd.) Rok 2005. Kontakt 514 33 44 28 lub 505 041 347
  • WITAM DO SPRZEDANIA MONITOR LCD SONY 19 CALI PUŁTORAROCZNY MAŁOURZYWANY CENA 400 ZŁ POZDRAWIAM KONTAKT : dzikus68@interia.pl
  • WItam - mam do sprzedania NOWY (kupiony w sklepie 12.08.2009r. - nie trafiony prezent)zestaw lustrzanki cyfrowej Sony Alpha 300 z ob. Sony D 18-70 mm oraz Sony DT 55-200 mm. Do zestawu jest nowa torba( kosztowałą 150 zł.), karta pamięci 4GB (kosztowała 160 zł.) i filtr polaryzacyjny (kosztował 90 zł.). Całość kosztowała 2836 zł. Cały zestaw oddam za 2500 zł. Tel. 0507-140-477 - do odbioru w Wałbrzychu.
  • Sprzedam sofę trzyosobową i dwuosobową + fotel. Sofy posiadają skrzynie na pościel, można je rozłożyc. Siedziska są na zamek, więc spokojnie mieszczą się w pralce (z bębnem 4,5 kg). Wykonanie: materiał w średnim brązie z kwiecistym wzorem o kolorze złoto-miedzianym. Obicia drewniane. Cena wyjściowa 1.300 zł. Pozdrawiam
  • sprzedam stylowy stół z lat 30. wymaga renowacji wiecie czy mozna taki stol sprzedac
  • Mam do sprzedania sukienkę wieczorową wraz z szalem. Sukienkę miałam na sobie tylko 1 raz dlatego jej stan oceniam jako idealny. Jest ona wykonana z mieniącej tafty. Jest ona koloru ciemno bordowego, lecz się mieni pod wpływem światła dlatego sprawia wrażenie jakby była bordowo- czarna. Jest ona na ramiączkach, z tyłu zapinana na zamek, jest na podszewce, od góry do dołu ma lekkie szwy ozdobne na całej długości sukienki. W sklepie kosztowała mnie 470 zł. Posiadam jeszcze oryginalne...
  • mam do sprzedania suknię ślubną w kolorze ecru z kolekcji 2009 zakupioną w salonie sukien ślubnych w Świdnicy.Rozmiar 34, na wzrost 155cm, wraz z bolerkiem i butami też w kolorze ecru - rozmiar 35 - cena 1000 zł. Kontakt - 607604931
  • Witam, Gdzie w Wałbrzychu można sensownie sprzedać zalegające w szufladzie komórki? Sensownie = sprawnie, bez zbytecznych ceregieli, bez cwaniactwa i nabijania właściciela komórki w butelkę ?
  • Sprzedam sypialnie: łóżko 200/160m z materacem oczywiście:) 2 stoliki nocne stolik pod telewizor Szafa bardzo praktyczna, duża i pojemna Meble robione na zamówienie - więc i szuflady w stolikach i cała szafa jest naprawde bardzo praktyczna. Używałam ok roku Cena 2300zł. Zainteresowanym foto moge przesłać na e-maila kontakt: katdet@vp.pl szczerze polecam :))
  • tablica.pl/oferta/sofy-uzywane-ID1lwMf.html Oczywiście cena jest to zbicia.
  • Witam. Jak w temacie więcej informacji pod otomoto.pl/fiat-126-C25481628.html Serdecznie pozdrawiam
  • Chcesz coś kupić, sprzedać a może zamienić. Masz teraz okazję - napisz swoje ogłoszenie, a może już nie długo uda Ci się to. Po co czekać kilka dni, by Twoje ogłoszenie ukazało się np. w prasie skoro można zrobić to od razu !!! na forum.
  • www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,15559
  • Wyświetlacz LCD: 7 "WVGA panoramicznych (800 * 480 pikseli) PROCESOR CPU: VIA8650, 600Mhz +300 MHz DSP System operacyjny: Google Android SYSTEM 2.2 Pamięć: 256 MB DDR2 PAMIĘĆ WEWNĘTRZNA: 2GB FLASH Czytnik kart pamięci: Obsługa kart TF Panel dotykowy: 4-przewodowe rezystancyjne RTS ekran dotykowy Wbudowane Wi-Fi802.11 b / g Kamera Wbudowana kamera 0.3Mega pikseli ZŁĄCZA 1x mini USB 1x wyjście słuchawkowe 1x DC JACK 1x czytnik kart TF Plików multimedialnych audio: MP3, WMA, WAV, APE, OGG, FLAC,...
  • jak w tytule...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się