Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      sprzedam

sprzedam

(201 wyników)
    • Tanio sprzedam dwie atrakcyjne działki budowlane w miejscowości Milin 6 km od Kątów Wrocławskich objete MPZP. pow. 2180 i 2380. tel 669417031
    • Witam, Chcę sprzedać mieszkanie, chyba najkorzystniej jest to zrobić bez pośrednika. Macie może doświadczenie ?
    • Sprzedam trzypokojowe mieszkanie na Muchoborze Wlk. 72m stan developerski cena 5500m . więcej informacji zbyszektyc@tlen.pl
    • Kawalerka 36,7m2, w przedwojennej kamienicy, na I piętrze, pokój 25m2, aneks kuchenny, łazienka - po remoncie, ogrzewanie elektryczne, II taryfa, niski czynsz, blisko Politechnika, Akademia Rolnicza, Pasaż Grunwaldzki. Cena 210.000,00. tel 0609 907 407
    • Myślę o sprzedaży mieszkania na ul. Rybackiej (Szczepin) , 3 pokoje , 51 m2 , wielka płyta , 3 piętro , balkon , kuchnia z oknem ,parkiet , okna do wymiany , łazienka ok . Nie wiem jaka cena jest adekwatna - do sytuacji na rynku , za ile można rzeczywiście sprzedać , a nie po ile są takie mieszkania w ogłoszeniach. Proszę o opinie (poważne , bez głupich i złośliwych komentarzy).
    • Sprzedam działkę w Sobótce 1350m2 na nowo powstałym osiedlu domków jednorodzinnych, pod lasem, z mediami.Pytania proszę wysyłać na e-mail
    • Przeglądam ogłoszenia sprzedaży mieszkań i zastanawia mnie spora ilość mieszkań zalegających na gradce grubo ponad 2 miesiące. Przypatrywałem się przeważnie mieszkaniom w blokach (bo takie będę niedługo sprzedawał). Cena teoretycznie sporo niższa od nowych bo w granicach ok 4800 do 5500 zł za metr2. Nasuwa mi się w takim razie pytanie czy ceny z gradki, czy innych portali są realne? Czy trzeba sporo odpuścić żeby sprzedać mieszkanie w bloku? Mój blok jest z 90 roku więc myśle, że b...
    • Gdzie najlepiej sprzedać mieszkanie. Czy znacie jakieś dobre agencje, albo strony internetowe. Jakie są teraz ceny za metr. Przetrzepałam cały internet i stwierdzam, Ze panuje istny rozgardiasz. Być może część ogłoszeń jest nieaktualna i stąd te ceny są takie różne, bo np. na Krzykach są mieszkania po 5000 i po 6500 za metr.
    • Sprzedam mieszkanie na Ołtaszynie za 315 000 zł: 2 pokoje, nowa kuchnia i łazienka, balkon, ładny widok. Pozostałe pytania na maila :jolaswierk@op.pl Cena obniżona już nie do negocjacji - niestety musimy kupić mieszkanie na parterze ze względu na niepełnosprawne (niewidome, niechodzące) dziecko i spłacić kredyt, który w CHF dość znacznie wzrósł. www.domiporta.pl:80/details.asp?CategoryID=30797&ID=107378386&Preview=1
    • Pilnie sprzedam pralkę automatyczną Amica PC 5580A413, rok produkcji 2005, mało używana, w bardzo dobrym stanie. Ładowana od frontu, klasa energetyczna A. Cena 850,- (możliwość negocjacji). kontakt: 508-145-306
    • Sprzedam mieszkanie 3 pokojowe na Muchoborze Małym w nowym bloku 3- kondygnacyjnym. 64 m2 na I piętrze. Wyposażone - kuchnia ze sprzętem,zabudowane 2 szafy Komandora, bardzo jasne, bardzo ciepłe, niski czynsz (SM Metalowiec). Cena 6500/m (ewentualnie do niewielkiej negocjacji). Tel. 606 800 495
    • Witam, mam do sprzedania dobrze utrzymane mieszkanie (4 pokoje) o powierzchni 85 m2. Mieszkanie jest w budynku z 1994 roku, blisko dworca, rejon ulicy Kościuszki. Jaka może być cena takiego mieszkania? Pytam poważnie bo pośrednicy podali mi orientacyjne ceny których, a różnice między nimi to kwota prawie 60.000zł! Zależy mi na w miarę szybkiej sprzedaży - przeprowadzka do innego miasta. Czy jest na forum ktoś zorientowany w obecnych cenach i mógłby coś doradzić?
    • Witam; Mam do sprzedania mieszkanie: Lokalizacja: Rezydencja Parkowa - ul. Partynicka Informacje o osiedlu: www.mojdom.com.pl/index_podstrona.php? s=3&p=8 Metraz: 60,5 m2 Lokale: salon z aneksem kuchennym, 2 pokoje + balkon 9 m2 Mieszkanie w pełni wyposażone - do sprzedania z meblami, możliwość zamieszkania od zaraz. Dodatkowo jest miejsce w garażu podziemnym. Cena: 560 000 brutto PLN Więcej pytań proszę kierować na e-mail: mmpol21@o2.pl Mogę podesłać zdjęcia.
    • Sprzedam Mieszkania 2 -pok na Maślicach . Osoby zainteresowane obejrzeniem mieszkania prosze o kontakt meilowy rowkin@poczta.onet.pl
    • Z powodu zmiany miejsca pracy - Sprzedam mieszkanie - Wrocław ul. Spiżowa - Budynek MOZAIKA, 6 piętro - odebrane w stanie developerskim. Powierzchnia całkowita mieszkania około 56 m.kw plus 13,5 m.kw oba balkony. Mozliwość altrenatywnego układu: 2 pokoje i odrębna kuchnia lub 3 pokoje wraz z aneksem kuchennym (gotowa jest wizualizacja planu mieszaknia przed i po ewentualnej zmianie). Wielkość pomieszczeń: pok.A- 22 m, łaz. 5 m, hall - 7 m, pok.B - 11 , kuchnia (bez zamiany z pok...
    • Duże trzypokojowe mieszkanie przy ulicy Pułaskiego. Nowe budownictwo. Mieszkanie po remoncie, do zamieszkania bez dodatkowych nakładów. Pilna sprzedaż - cena 449.000zł Więcej informacji tylko na maila: em_ka_jot@gazeta.pl
    • Mam do sprzedania kawalerke-malutka-20 metrow. na Powstańcow. Kuchnia w ciemnej wnęce,mieszkanie jednostronne. Ile mozna wziąsc za cos takiego? Prosze o powazne odpowiedzi. Pozdrawiam
    • DO SPRZEDANIA PILNIE 2 POKOJE NA BISKUPINIE DO REMONTU. METRAŻ 43,2 MOŻLIWA MAŁA NEGOCJACJA. KONTAKT 501767098 AGNIESZKA
    • Sprzedam nowe mieszkanie - 2007, dwupokojowe na Osiedlu Morelowym.
    • Sprzedam mieszkanie własnościowe (czynszowe) 65m2 + garaż + piwnica Wysoki parter, duży balkon. Ładne, rozkładowe mieszkanie po remoncie ( panele,nowe okna,kafelki) wymaga jedynie odświeżenia. Dogodny dojazd od strony ul. Kamieńskiego bądź od zakrzowa. Miejscowość Skarszyn, cena 330 tyś zł. nr tel.697-621-841 bądź 500-209-813 po godz. 16:00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się