Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      sprzedam

sprzedam

(65 wyników)
    • Wiem, że kryzys, ale udało mi się pod długiej batalii oczyścić KW mojej nieruchomości i chcę ją sprzedać. Dałam do pośrednictwa REMAX, ale nie podoba mi się w jaki sposób szukają klienta. Znacie jakieś dobre ogólnopolskie pośrednictwa, które rzeczywiście sprzedają nieruchomości? A może inne sposoby?
    • Na taki pomysł wpadłam: Mam mieszkanie z kredytem pod hipotekę. Chciałabym je sprzedać i kupić nowe. Gdyby udało się sprzedać tak jak planuję, to spłaciłabym kredyt i miałabym kasę na tzw wkład własny pod nowe, lub po prostu kasę na wykończenie nowego. Pytanie jak to wszystko zorganizować, żeby się dobrze zgrało w czasie. Ewentualnie żeby sprzedać stare mieszkanie dopiero jak będę miała pewność że dostanę kredyt na nowe. Któraś ma doświadczenie w tej kwestii? Jeśli tak, to proszę o jak...
    • ktos sie orientuje?
    • Azoty sprzedali by ruskim za pół darmo. Lobbowal za tym nie tylko "Izaak Stolzman", ale również Jan Krzysztof Bielecki. Chętnie by pewnie doprowadzili do uregulowanej współpracy naszego kontrwywiadu z FSB. Siedzą w kieszeni różnych Kluczyków, Rychów i Krałse. Za miskę ryżu w niejasnych okolicznościach poszły różne spółki skarbu państwa. Budowa dużej elektrowni węglowej w Ostrołęce odwołana? Może od Rosjan prąd chcą kupować? Już Pawlak chciał podpisać niewygodne umowy gazowe. Ktoś za tym wszys...
    • chcemy sprzedać mieszkanie…choć po kilku próbach powiem szczerze, że mam dość…dość oglądaczy, włażących w brudnych buciorach i brudzących podłogę, dość maruderów, bo kamienica, bo nie ma garażu, bo nie ma ogródka, bo za dużo metrów, bo z kolei za mało metrów, bo jasne panele, bo mało prywatności… wczoraj właśnie takim tekstem zabił mojego męża „napalony” kupiec… Nie wpuszczamy nikogo w sumie do domu, bo mamy umowę z pewną kobietką, ale coś chyba ma ona pro...
    • Chcę sprzedać swój pierścionek zaręczynowy. Zależy mi, żeby dostać za niego uczciwą cenę. Nie wiem, jak to ugryźć - lombard? Sklep ze skupem złota? Coś innego? Macie doświadczenia w tym temacie? Uprzedzając pytania - przed siedmiu laty obdarowujący nie chciał jego zwrotu. Nosić nie będę, nikomu go nie sprezentuję.
    • Wiem pewnie z żalu bzdury piszę,ale muszę może ulży.. Na kilku forach bardziej męskich ,chłopaki piszą o sprzedanych meczach, zakładach itd. Wiem pewnie to bezpodstawne oskarżenia ale cholera jak można tak grać,raz pięknie a za chwilę jak ułomni....Nie mogę sobie darować przegranej....
    • czy zostawiłyście sobie na pamiątkę? ja za namową męża zostawiłam co któryś rok przy wielkim sprzątaniu, otwieram to wielkie pudło z suknią z łezką w oku i wierzyć aż się nie chce, że miało się kiedyś te 68cm w pasie:) nie żebym gruba teraz była, ale o 10 mam niestety więcej
    • Dałam się nabrać, pierdoła w sumie, kupiłam z bratem na allegro zestaw do pokera: żetony, mata, karty itd. Poczytałam opinie, opis kilka razy. Przyszło - mata, na której zwyczajowo są nadrukowane miejsca na karty, żetony itd to zwykła zielona gładka szmata. Wkurzona czytam opis raz jeszcze i jest, na samiutkim dole : "Mata posiada miejsce na karty i żetony. Może nie zawierać nadruku." Jest? No jest, nic nie zrobię. Głupia myślałam że chodzi o napis widoczny na zdjęciach z nazwą firmy. Czy słu...
    • Na NIERUCHOMOŚCIACH jeszcze nikt nie odpowiedział, więc pytam tu. [i]Ile opuszczono/opuściliście od pierwotnej ceny mieszkania??Jeżeli za m2 chcą ok 3200 PLN to możliwe jest zejście do 2700 PLN?? Kupowałyście/sprzedawałyście przez pośredników czy bzpośrednio??[/i] www.youtube.com/watch?v=uEpitojUCH0
    • Nie, bynajmniej nie chodzi o alkohol ;) Tylko o lek dostępny w aptece bez recepty. Czy aptekarz ma formalne prawo odmówić kobiecie sprzedaży leku dostępnego bez recepty (np. Apap), argumentując to faktem, że "w ciąży ten lek można zażywać po konsultacji z lekarzem"? Spotkało mnie to dzisiaj, chciałam kupić preparat magnezu i potasu (Aspargin), powszechnie zapisywany ciężarnym na skurcze łydek (które mnie dopadły w bardzo nieprzyjemnej formie :( ) Facet w aptece stwierdził że mi nie...
    • Witam wszystkie e-mamy, zastanawiam się ciągle czy sprzedać swoją sukienke? Zawsze to jakiś dodatkowy zaszczyk gotówki- z resztą tak potrzebnej w tych czasach..a co Wy zrobiłyście ze swoimi sukniami??? Proszę polećcie mi gdzie najlepiej sprzedać ją w Krakowie, może któraś z Was wie gdzie jest komis z takimi rzeczami??? Z góry dziękuje. budynka
    • Nasi bliscy znajomi postanowili zbudować dom. My zresztą też, razem szukaliśmy działki. Nam udało się wykończyć, oni niestety zatrzymali się na stanie surowym zamkniętym. Zabrakło im kasy,padła im firma,na kredyt nie mają szans. Mieszkają w tym stanie surowym, bez podłóg,tynków,łazienki,bez ogrzewania,palą w "kozie" Pracuje tylko on,przyjaciółka zajmuje się małym dzieckiem. Finansowo stoją nienajlepiej, na razie widoków na poprawę nie ma, jak odchowają dziecko,znajoma pójdzie do pracy to pewn...
    • Chcę sprzedać coś (używanego). Dałam ogłoszenia na darmowych portalach, ale bez zdjęć. Na razie zero odzewu. Nie ukrywam, że zależy mi na czasie. Myślicie, że to przez to, że nie ma zdjęć?
    • Normalnie jestem wściekła i zrozpaczona! Ja , która panicznie się bała opryszczki, w końcu ją mam. I to cholerny dentysta mi ja zapodał. Dwójka malutkich dzieci ( 2 i 5 lat) w domu, którym wczoraj nie oszczędzałam pocałunków, głupia nie wiedząc co mam na ustach. Bo nic nie czułam, myślałam, że mi warga pękła, choc nic nie było widac. No teraz jestem przerażona, bo cxzytam o opryszczkowym zapaleniu jamy ustnej, zapaleniu opon mózgowych, infekcji oka. Już nie wspomne o planowanym, piatkowy wyje...
    • przeczytalam ten artukuł..i zastanawia mnie jak dalece musi byc zdesperowana kobieta majaca normalne , czytaj dzieci z krwi i kosci... by serwowac sobie takie sztuczne dziecko..i zajmowac sie nim jak zywym... nie miesci mi sie w głowie to... przekroj.pl/cywilizacja_otworz_artykul,2238.html
    • No właśnie i nie wiem czy cieszyć się czy płakać...Mieszkam tu od 20 lat, jestem mocno związana z tym miejscem. Jakiś czas temu odziedziczyliśmy działkę pod Warszawą i postanowiliśmy się tam pobudować. Domek stoi w stanie surowym, a kredytu na dokończenie nie dostaliśmy (ja nie pracuję), tak więc pozostała sprzedaż mieszkania. Podpisaliśmy już umowę, dostaliśmy zaliczkę i za niecałe 2 miesiące musimy się wynieść. Jak myślę o organizacji tego wszystkiego to aż się boję... Może maci...
    • zdrowie własnego dziecka? Czysto teoretycznie. Sprzedaję duszę, moje dziecko jest zdrowe/było niepełnosprawne przez kilkadziesiąt lat. A ja skazuję się na wieczne potępienie. Tak mnie naszło jak pomóc własnemu dziecku.
    • interwencja.interia.pl/news?inf=793120 znalazłam na interii, przeczytajcie same, słów mi zabrakło
    • Mam sporo ciuchów swoich, które odkładam cały czas, bo może jeszcze kiedyś założę (a nigdy nie zakładam, a przynajmniej to 'kiedyś' jakoś nie nadchodzi;) ), po dzieciach, zajmują mi tylko niepotrzebnie miejsce. Córa moja wpadła na genialny pomysł, żeby gdzieś się z tym majdanem ustawić i posprzedawać, jakiś grosik by z tego miała, a przestrzeń osiągnięta w szafach...-bezcenna;) Mieszkam w centrum niedużego miasteczka, myślałam, żeby zrobić taką wyprzedaż, wzorem hamerykańskich rodzin- a'la g...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się