21.02.06, 12:05
Stało się, od tygodnia wszystko wróciło.
Jadę do psychiatry, muszę brać leki uspokajające bo nie dam rady.
Pozdrawiam wszystkich cierpliwych
Obserwuj wątek
    • homeopatkaqq Re: Nawrót 21.02.06, 14:47
      emilia,
      leki uspokojajace sa czasowo wskazane dla osob ciezko przechodzacych kandydoze,
      wiec mozesz sie zdecydowac na cos lekkiego. Ja swego czasu dostalam od
      ginekologa lek o nazwie LIBRAX,ktory rzeczywiscie dzialal.

Jednak moim zdaniem Twoj nawrot nie musi byc wcale nawrotem tylko okresem
      OBUMIERANIA grzyba ,ktory nazywa sie DIE-OFFem. Prawdopodobnie uwalniajace sie
      toksyny Cie teraz tak zatruwaja, ze nie dajesz rady ....tak mi sie wydaje.
      Ja podczas die-offu mialam 2x wiecej objawow candidy niz kiedy ja mialam,ciagle
      plakalam,bylam marudna, zalamana, czarne mysli,myslalam,ze umieram......I
      trwalo to cale 4 miesiace.Myslalam, ze to juz moj koniec, psychicznie najgorzej
      i duzo gorsze samoppoczucie niz kiedykolwiek w zyciu. Powaznie.Pomogla mi wtedy
      homeopatia,postawila na nogi.
      Nie zalamuj sie, jesli uwazasz,ze bez lekow na nerwy sie nie obejdzie to bierz
      leki na wzmocnienie psychiki i trzymaj dalej diete, stosuj leki jak wczesniej.
    • emila25 Re: Nawrót 21.02.06, 14:58
      Dzięki wielkie za pocieszenie.Możliwe ze jest tak jak piszesz poniewaz przez
      jakies półtora tygodnia brałam srebro koloidalne i po nim tak mi sie stało.
      Na razie trzymam diete, biore noni ale boje sie ze nie wytrzymam.

Pozdrawiam
      • butrym1 Re: Nawrót 21.02.06, 16:00
        Emila
        Ja też mam poważne problemy z psyche. czasami nie wiem co się ze mną dzieje,
        tak jakbym stał za szybą, do tego przychodzą czarne myśli, i nie wiem jakie
        jeszcze. Leczę się dopiero 3,5 tygodznia więc jeszcze mam dużo pracy przed
        sobą, ale wiem że muszę się nie poddawać i nie ulegać psychicznym nastrojom.
        Wiem że jest Tobie ciężko, ale nie poddawaj się. Pomyśl żę przyjdzie czas w
        którym będziesz zdrowa, będziesz dostrzegać piękno świata, ale to trochę musi
        potrwać.
        Szybkiego powrotu do zdrowia.

• emila25 Re: Nawrót 21.02.06, 16:14
          Dzieki, ale ten scisk w gardle jakbym miala sie zaraz udusic, nie daje mi
          normalnie zyc. A tak naprawde to nie dokonca wiem co mi jest.Badania nie
          wykazaly ze mam kandidoze...
          • sandra224 Re: Nawrót 21.02.06, 16:19
            Emilia po srebrze Ci sie pogorszylo???
          • nowajulka Re: Nawrót 21.02.06, 20:56
            Kurcze...ja też miałam taki potworny ścisk w gardle po srebrze.............tak
            samo po citrosepcie i wszystkich cytrusach.nadal bierzesz to srebro ? Może go
            odstaw ? Nie za dużo srebro i noni? A odkąd masz ten ścisk w gardle ? Bo ja
            początkowo, jak zaczęlam brac noni miałam podobnie.......potem przeszło......
            • emila25 Re: Nawrót 23.02.06, 11:11
              Byłam wczoraj u neurologa i prawdopodobnie ma niedobory wapnia i magnezu co
              mogło spowodować chorobę tężyczkę. Objawy to nerwowość, rozdrażnienie, skurcze
              twarzy , rąk (ja mam drętwienie) ogólne osłabienie i zmęczenie, a także ucisk w
              gardle.
              Zalecił zrobić badania w tym kierunku i zobaczymy...
              Narazie mam promyk nadziei ze nareście jakiś lekarz zainteresował się moimi
              problemami z uciskiem w gardle, a nie zwalał na problemy psychiczne.Wysłał mnie
              tez na konsultacje laryngologiczną.

Pozdrawiamsmile humor mi sie poprawił. Badanie mam dopiero w środę,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka