Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      stolica

stolica

(14 wyniki)
    • warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,8257399,Warszawa_jedna_z_najdrozszych_stolic_w_Europie.html będzie jeszcze drożej, kupujta
    • Nasza Warszawa.... ceny wg. Amronu [b]8000 PLN[/b] za metr, ceny w innych stolicach będę podawał po przeliczeniu z EUR na PLN, po cenie średniej w oparciu o Google na dzień dzisiejszy - [b]Wiedeń [/b]- wow z grubej rury, gdzie nasza stolica a ta europejska perełka, źródło: Ambasada RP w Wiedniu (dane rok 2007), rynek wtórny: [b]6465 PLN[/b], rynek pierwotny [b]10000 PLN[/b], spójrzcie jaka jest różnica w zarobkach w tych miastach, auć - [b]Berlin [/b]- też nie ta liga co nasza Wawa...
    • Co wybrać; segment 140 plus garaż pod Warszawą- 20 km. dojazd pkp, pks w promieniu 300 m. za 420 000PLN stan gotowy- pełne media czy mieszkanie m4 od developera 70 m ok 500 000 w stolicy???
    • Mieszkania w stolicy potaniały o 12 proc. PAP, DI 09.12.2008 12:52 Czytaj komentarze(0) Zobacz na forum ({PostCount}) W III kw. 2008 r. średnia cena transakcyjna metra kw. mieszkania była niższa o ponad 1 tys. 150 zł od średniej ceny ofertowej - wynika z raportu Ceny transakcyjne na wtórnym rynku mieszkaniowym w Warszawie sporządzonego przez firmę Emmerson. "Oznacza to, że w rzeczywistości sprzedający mieszkania na rynku wtórnym w Warszawie obniżają ceny średnio o ...
    • www.parkiet.com/artykul/7,946981.html wg autora to głównie dzięki wynikom w stolicy deweloperzy odbili się od dna. Ale z tych wszystkich to chyba tylko Gant nie miał inwestycji w stolicy i dlatego tak podskoczył ze sprzedażą.z 5 na 3 miejsce w II kwartale.Reszta idzie spokojnie ale ciągle do góry.
    • Warszawiacy wyprowadzają się ze stolicy Adelajda Kołodziejska2007-03-26, ostatnia aktualizacja 2007-03-25 16:29 Wzrost cen w Warszawie sprawił, że coraz częściej szukamy mieszkań w sąsiedztwie stolicy. Najbardziej kuszą inwestycje w Piasecznie i Pruszkowie Fot. Wojciech Surdziel / AG ZOBACZ TAKŻE Czy w Warszawie są mieszkania do 300 tysięcy? (26-03-07, 02:00) Na warszawskim rynku wtórnym za m kw. mieszkania trzeba zapłacić ok. 8 tys. 656 zł - wynika z raportu Oferty. net. Na...
    • warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7400429,Kupil_mieszkanie__ale_sedesu_juz_nie.html Ciekawe ile zarobi na nim!
    • Mam pytanie dotyczące cen mieszkań w innych miastach europejskich. Jakie są śrenie ceny za metr w innych europejskich stolicach? Jak rozumiem dogoniliśmy już Pragę i Berlin. Są jakieś strony interentowe czy też raporty gdzie zbiorczo prezentowane są takie dane?
    • Największe opóźnienie w realizacji projektu mieszkaniowego. Typuję Triton na Grójeckiej.
    • Od dłuższego czasu czytam prognozy (wróżby) na temat spadków cen mieszkań. Napiszcie proszę jaka mniej więcej cena za mkw uznana byłaby przez Was jako "godna" do zakupu mieszkania. Nie piszcie tylko, jak niektórzy, że 3-3,5 tys. za mkw, bo naprawdę kontrakty developerów z generalnymi opiewają na takie i wyższe kwoty. Zaznaczę, że nie jestem przedstwicielem developerów, że podobnie uważam, że ceny na dziś to obłęd, ale nie mogę wyjść ze zdumienia jak ktoś mi pisze o ww. przeze mn...
    • Łatwo jest teraz sprzedać? Ile czasu Wam to zajęło? Jaką cenę za metr osiągnęliście?
    • Nie autostradzie Mieszkańcy Ursynowa przeciwni budowie Miała być prezentacja i dyskusja. Były gwizdy i wyzwiska. Tak ursynowianie rozmawiali z rządowymi urzędnikami o planowanej budowie trasy szybkiego ruchu przez południe Warszawy. To chamstwo - skwitował Wojciech Dąbrowski, szef warszawskiego oddziału Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad. - Chciałem pokazać, że trasa przez Ursynów, która pobiegnie w tunelu, nie będzie w żaden sposób uciążliwa dla mieszkańców Wa...
    • Witam, poszukauje mieszkania w stolicy, o sensownej lokalizacji (moze to mmzonka :>, w czesci pd lub zach. Wawy,albo w sasiedztwie bliskim stolicy - w tych samych kierunkach Czy mozecie mi polecic jakiegos dewelopera, ktory przy okazji nie zdrenowal by mi konta doszczetnie=>moze to znow mzonka ;-) chodzo mi tu o jakies rozsadne ceny.Choc zdjae sobie sprawe, ze te czesci Wawy sa drogie, ale sami rozumiecie, kazdy szuka optymalnych ofert. Czekam na jakies tropy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się