Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      stolica

stolica

(21 wyników)
    • Stolica(7)

Ile można zarobić rozwoażąc przesyłki w firmach kurierskich, np. stolica? I jakie sa warunki?
    • Witam wszystkim Od niedawna zamieszkuje stolice, chce tutaj znalezc prace, chce tutaj sie osiedlic, pochodze z malej miescinki i warszawa wydaje mi sie dobrym miejscem na rozpoczecie zycia. wiem ze to miejsce to wielki rynek pracy ale tez wielka na nim konkurencja. Mam skonczone studia, zrobilam tez kursy jezykowe, jeden nawet za granica, doswiadczenie mam dosc krotkie w pracy. A pracy szukam w biurze, moze wiecie czy mam jakiekolwiek szanse na warszawskim rynku pracy. Jak sz...
    • CZESC.MIESZKAM 2 MIESIĄCE W STOLICY.MAM LICENCJATA EKONOMII, KURS KOMUTEORWY, STAZ 4 MIESIĘCZNY W KSIĘGOWOŚCI.WYSYŁAM MNÓSTWO OFERT CO PONIEDZIAŁEK.INTERESOWAŁABY MNIE PRACA BIUROWA, W JAKIEJS FIRMIE.DOSTAJĘ CIĄGLE PROPOZYCJĘ PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO, AGENTA UBEZPIECZENIOWEGO, TELEMARKETERAITD.CZY MOZNA W WARSZAWIE ZNALEZC NORMALNA PRACĘ?? TERAZ SZUKAM JUZ W JAKIMS SKLEPIE Z ODZIEŻĄ.JESTEM ZAŁAMANA PONIEWAŻ MAM TROCHE CIĘŻKO SYTUACJĘ FINANSOWĄ.MOŻE KTOŚ MI POWIE PO JAKIM CZASIE ...
    • Jest tu ktoś z kieleckiego? A jeśli tak to skąd dokładnie? TAk mi się jakoś sentymentalnie na sercu zrobiło, bo to rodzinne strony. Mieszkacie w Warszawie? Gdzie pracujcie? Odezwijcie się! Pozdrawiam
    • Naśladując niejako jeden z wątków na forum chciałabym zapytać czy jest tu ktoś z podlaskiego? A jeśli tak to skąd dokładnie? Lublin, Lubartów, PARCZEW? TAk mi się jakoś sentymentalnie na sercu zrobiło, bo to rodzinne strony. Mieszkacie w Warszawie? Gdzie pracujcie? Odezwijcie się! Pozdrawiam bardzo serdecznie!!!
    • czy wiecie cos na temat pracy w stolicy jako kurier albo w innych firmach kurierskich??? na jakich zasadach sie tam pracuej jakie zarobki itp.
    • Witam, Za mną drugi miesiąc szukania pracy. Mam o tyle komfortową sytuacje, że szukam pracy posiadając jedna [( call centre - staly zarobek - telemarketing)niestety atmosfera, profil pracy - praca tymczasowa, dla mnie są fatalne, i niewidze siebie w tej firmie dalej]. Mam 21 lat, jestem studentem Stosunków międzynarodowych - studia niestacjonarne - zaoczne. Doskonale znam obsługe komputera (office Cga Web etc.), mój angielski jest na wysokim poziomie (brak certyfikatu) lecz śmiało w cv moge...
    • witam czytam na forum ze ludzie ciagna do warszawy calymi tabunami...a ja chce stad uciec bo mam dosc pospiechu..zgielku itd, mam tutaj prace, szkole...cale zycie ale przekonalam sie ze nie warto tak wciaz gnac do przodu...wiec kto chce sie sam na wlasnej skorze przekonac ze tak jest to zapraszam do warszawki..ciekawe ile wytrzymacie:):)
    • Czy tylko ja mam taki problem??? Zarabiam ok.1000+ alimenty 250zł+ 43zł zasiłek rodzinny(śmiechu warte-a raczej rozpacz!!!).I teraz: za mieszkanie płacę 700 zł z opłatami,przedszkole kosztuje ok.300zł/msc,karta miejska 66zł,komórka ok.60zł.Zostaje ok.180 zł...Masakra...I niby w Warszawie dobrze się zarabia-gdzie????
    • Szukam kawalerki do wynajecia(czystej, umeblowanje) dla mlodej,niepalcej pary,uczciwej,odpowiedzialenj w Centrum, Srodmiesciu. (max 500 zl z wszyskimi oplatami.Ogolnie ludzie zadaja kaucji i ceny kawalerek sa bardzo drogie a ja tymczsem szukam pracyw stolicy, natomias chlopak tylko pracuje, wiec nie mozemy sobie pozwolic na wygorowana kwaote. Jesli ktos zna kogos kto ma do zaoferowania ladna i tania kawalerke, uprzejmie prsze o odpowiedxź.dziekuje serdecznie.
    • wiek 33 lata mieszkania brak, (mieszkam u rodziny, ale sam) kredytów brak stan konta 18 tys. :( Własna DG. Oszczędzam od 1,5 roku ---------------------- Pozdr.
    • Witam serdecznie i prosze o opinie zwiazane z tematem.W lipcu bede musiala sie przeprowadzic do Warszawy-co nie jest mi na reke poniewaz cale zycie mieszkalam w Szczecinie ale niestety maz zmienia jednostke i ja razem z dzieckiem tez musze zmienic miejsce zamieszkania. Mam nadzieje, ze po jakims czasie przekonam sie do tego miasta.Chcialabum jedynie wiedzic np: gdzie kupowac mieszkanie(jaka dzielnica)zeby nie byla to ta najdrozsza, jakie dzielnice sa najgorsze(bo kazde miasto taki...
    • Jaka jest?Jaka branża?Kasa ,czy kaska?Czy może satysfakcja +kaska:)Atmosfera w pracy,pierwsze dni,wrażenia ,obawy,rozczarowania itd. itp.... Szczęśliwcy pochwalcie się:)Komu się udało ,niech to nam WYKRZYCZY- pogratulujemy:) Wasza praca,Waszych kolegów,znajomych itp. Szczęściarze do klawiaturki-zapraszam serdecznie:)
    • Nie wiem czy jest to dla wszystkich zauważalne ale "za pracą" przyjeżdża do stolicy bardzo dużo ludzi. Nie potepiam ich za to a nawet chwale bo biora sprawy w swoje ręce i potrafia "przesadzić" swoje korzenie w bardziej sprzyjającym miejscu. Jednak problem lezy gdzie indziej. Mianowicie w zarobkach. Będąc na jednym stanowisku miałam przyjemność rozmawiać z kandydatami i co się okazuje??? Osoby spoza Wawy psują rynek. Można powiedziec co cie to obchodzi skoro masz już stołek. Jedna...
    • Jestem 41-letnim dyrektorem banku. Szukam pracy w Wa-wie ale chcę się przebranżowić. Znam 3 języki- czy mam szansę? Dzięki z góry za każde info.
    • ...jako KURIER SAMOCHODOWY (W-wa). Czy komuś To się przytrafiło (zdarza) ?!?! :)
    • Może już pora zaprzestać poszukiwania tego co nas dzieli, jesteśmy tu i tak wystarczająco zatomizowani. Już od porannego wyjścia z domu trwa wojna, o lepszą pozycję na następnych światłach, o miejsce w autobusie, miejsce na parkingu. W pracy nigdzie nie jest lepiej, wzajemne szczucie ludzi na siebie, pracowite wyłamywanie szczebli w drabinie przez tych którzy wspięli się cokolwiek wyżej. To jakis darwinizm który człowiekowi myślącemu nie przystoi chyba ... Powściągnijcie więc swoj...
    • Mam możliwość przenosin do Warszaway proszę o podpowiedzi. Branża kosmetyczna.
    • W dzisiejszych czasach to norma .Ja spedzm w podrozy do pracy 5 godzin,a mam tylko 70 km w jedną stronę.No cóż jeżeli mam do wyboru tylko 3 pociagi i to osobowe.Czesto patrzę z peronu na pociągi pospieszne i nie tylko ,które przejezdzają przez moje misto i nie zatrzymują sie, a są prawie puste.Gdzie te czasy,że w moim miasteczku zatrzymywały się wszystkie ekspresy.Czarno widzę naszą dolę -ludzi dojeżdzających do pracy bo bedzie jeszcze gorzej!Ale kogo to z moznowladcow obchodzi!
    • Witam Ponieważ dopiero obeznaje sie w tym temacie postanowilam zapytac Was jak wyglada poszukiwanie pracy w stolicy. Nosze sie z zamiarem przeprowadzki za jakis czas,ale chcialabym zeby ktos przyblizyl mi temat. Czy moge poszukiwac pracy w wa-wie jesi nie jestem tam zameldowana, co jest potrzebne do meldunku?Z gory dzieki za odp. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się