Forum Auto-Moto Alfa Romeo - użytkownicy
ZMIEŃ
      strona kierowcy

strona kierowcy

(4 wyniki)
    • witam mam problem mianowicie przestała działać mi szyba tz nieopuszcza sie ani niepodnosi od strony pasażera mianowicie strona kierowcy jest ok. sprawa nastepna razem z tym przestała działac klima czy szyby maja jakis wpływ na klime?niektóre auta maja taki bajer ale czy ta 145 z 96 miała by tez cos takiego? albo sie myle prosze o rady i podpowiedzi odnosnie tej nieszczesnej szyby jaka moze byc tego przyczyna?od czego zaczac szukanie
    • Od jakiegoś czasu ubywa mi płyn od wspomagania, ze biorniczka, nie mam pojęcia czy wyciek jest z przewodów czy z czegos innego?? widoczna jest tylko plama płynu na posadzce w garażu mniej więcerj ze środka silnika. Gdzie mioże być wyciek i z czego?? Prosze o pomoc!!! Ponad rok temu wymienialem spękane przewody od wspomagania, czy jest możliwe że to znowu przewody??
    • No wiec tak: nie rozbierałem tapicerki drzwi. Zdemontowałem tylko sam przełącznik, który wraz z otaczającym go fragmentem plastyku jest zamocowany na dwoch zatrzaskach (od góry i od dołu). Wystarczy podwadzić go szerokim płaskim śrubokrentem (by nie porysować) i powinno pójść. Oczywiście to pomoże jeśli problem tkwi w przełączniku! Dodam, że robiłem to w modelu 146. poinformuj o efektach - powodzenia!
    • Witam wszystkich, niestety małe spiętrzenie niedyspozycji nastapilo u mojej 145-tki i prosze o rade w 2 sprawach. "Dmucha" jedynie na "4-ce" lub w ogole :) El. szyba od strony kierowcy (pasażerem bym sie tak nie przejmował:) nie działa w ogóle. Czy to kwestia bezpiecznika (gdzie on się znajduje i ktory to?) czy cos nie tak z elementami mechanicznymi? Z gory wielkie dzieki pozdrawiam
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się