strupki

(3 wyniki)
  • Dzisiaj miałam kolejny zabieg.Było o wiele lepiej niz za pierwszym razem bo już wiesdziałam co mnie czeka. Troche mnie zmartwiło to ze gdy powiedziałąm lekarce że miałam strupki w czasie gojenia ona sie zdziwiła. Powiedziała ze nie powinno być żadnych strupów...czy tak jest faktycznie? Troche mnie to zaskoczyło bo myślałam ze to jest normalny etap gojenia.Za pierwszym razem plamka była poryta całkowicie ...teraz pani Doktor zrobiła to tylko w kilku miejscach co też mnie zaskoczy...
  • Witam, Moja corcia urodzila sie z rozleglymi naczyniakami plaskimi na czole, nosku, powiekach. Ma tez z tylu na glowce duzy placek i na karku. Teraz ma 3,5 mca. Do tej pory naczyniaki byly sobie i tyle. Ale od jakiegos czasu te na czolku zrobily sie bardzo suche. Naltuszczalam kremikiem dla dzieci. Ale jest coraz gorzej. Nadal suche, jakby nawet robi sie ropna sporupka, lekkie malutkie pekniecie do krwi :(. Wyglada to niepokojaco! Co sie dzieje? Czy to normale? Co robic? Jestem umow...
  • Alicja ma naczyniak jamistego od jakiegos czasu byly na nim strupki tzn najpierw zrobija sie w nim szczelina ranka potem strupek a wczoraj on odpadl jest w tym miejscu wglebienie nie jest napelnione krwia i wydaje sie ze jest tam norumalna skura juz:) lekarz mowil ze moze to byc rozpad naczyniaka i ze w taki sposub on moze znikac i moze tak bedzie jak narazie jest dobrze. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się