asiorkapl 18.12.09, 10:04 może ktoś wieczy Pan Doktor Wyrzykowski robi w Gdańsku USG z Dopplerem? Jesli tak to jaki jest koszt wizyty? A może polecacie kogoś w Warszawie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiorkapl Re: usg naczyniaka 18.12.09, 12:05 Prosze o namiary na dobrego lekarza, który robi usg z Dopplerem w Warszawie lub okolicach, chodzi o naczyniaka na łokciu u córki 2,5 mies. Podzielcie się swoimi doświadczeniami, z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
adriana.z1 Re: usg naczyniaka 18.12.09, 20:22 W Gdańsku najlepszą lekarką, która wykonuje USG naczyniaka jest dr Wyszomirska - centrum Gdańska, budynek Solidarności. Koszt, w zależności od rodzaju USG od 50-100 PLN. Odpowiedz Link
asiorkapl Re: usg naczyniaka 19.12.09, 12:33 dzieki Adriana, wezmę to pod uwagę, ale dla mnie do Gdańska to podróż ponad 300km. A może ktoś jednak słyszał o usg Doppler w W- wie, a co sądzicie o dr Michale Brzewskim? Ktoś robił u niego, jeśli tak to jaki rodzaj naczyniaka? Odpowiedz Link
aneta26 Re: usg naczyniaka 01.01.10, 17:36 Słyszałam dużo dobrych opinii o dr Brzewskim (że b. uważny). Sama z dzieckiem skorzystałam z wolnego przypadkowo terminu u prof Marcińskiego (przyjmuje w Rentgenie na Waryńskiego) i widział naprawdę wszystko co trzeba u wiercącego się niemowlaka w 3 minuty. Na to forum trafiłam przez przypadek, moja córka miała operowaną torbiel nad oczkiem i dlatego chodziłam do prof Marcińskiego. Dziecko było operowane w IMiDz i nie kazano mi powtarzać usg w IMiDz. Odpowiedz Link
aneta26 Re: usg naczyniaka 01.01.10, 17:37 i do prof trzeba zapisywać się na piątek w Rentgenie na Waryńskiego bo tylko w piątki przyjmuje na odpowiedniej maszynie. Odpowiedz Link