Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      szyby

szyby

(22 wyniki)
    • Na cholerę jest ta uszczelka dołączona do szyby? Gdzie ja ją mam zamontować??
    • Witam wszystkich Szukam do yamahy mt03 czrną lub mocno dymioną szybę. Luis i Polo nie mają tego modelu w ofercie. Gdzie można jeszcze ją kupić. Pzdr.
    • Ma ktos szybe tej firmy? Jakies opinie? www.puigusa.com/ Czy jest w ogole sens inwestowania kasy w cos takiego, ewentualnie w wyzsza szybe? Widzialem taki racing screen z wybrzuszeniem na nowym GSXR 750. Gosc zachwalal, ze porownanie ze standardem to niebo i ziemia i ze szyba podnosi przebieg strumienia powietrza o pare ladnych centymetrow.
    • Cześć.Powiedzcie czy nie parujące szybki w kaskach tych z wyższej pólki i nie rysujące sie to jest prawda,czy tylko chwyt reklamowy??
    • witajcie, proszę o opinie i rady, jak i czym usunąć zarysowania w szybie w kasku (kilka głebszych i mnóstwo drobnych) kupiłem uzywanego Shoei-a i wszystko byłoby ok gdyby nie te rysy, które mi strasznie przeszkadzają, a i pewnie obiektywnie utrudniaja pole widzenia... obawiam się zastosowac przypadkowej pasty zeby mi się szyba nie zmatowiła.. od razu zaznaczam, że nie stać mnie juz na kupno nowej szybki, nowego kasku itd. ( w tym roku kupiłem moto, kurtke, spodnie i kask) prosze o ...
    • Witam Chcialbym prosic o rade. Poszukuje szyby do horneta900. Od czasu do czasu robie wypady poza miasto i czasami ped powietrza przeszkadza. Czy szyba w zalaczonym linku bedzie OK ? www.moto-akcesoria.pl/product_info.php?products_id=19856 A jakas inna szybe wybrac ? Pozdrawiam Adrian
    • witam wszysttkich od tego sezonu jestem szczesliwym psiadaczem nowiutkiej Virago 535, i zdecydowałem ze muszę zamontować jakąś szybę, czy może ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie i może coś doradzić lub polecić ?? Pozdrawiam Michał_Virago 535
    • Poszukuje namiary sprzedawce/sklep z szybami do kaskow shark. dzieki za pomoc i pozdrawiam,
    • Potrzebuję na gwałt(dorosłem do tego po ostatniej, dłuższej, późno wieczornej wycieczce za miasto) wyższej szyby do Bandita. Jakieś sugestie? Fajnie by też było gdyby nie kosztowała 2000pln :)
    • Ktoś używa tych kasków? Proszę o opinię. Zależy mi na kasku dość cichym, szczelnym, z wysuwaną ciemną szybą i oczywiście z otwierana szczęką.
    • Napiszcie cos o nim bo planuje kupić głownie przez to że ma nieparującą szybke wizjera www.agv.it/prodotto.asp?Id_Prodotto=7
    • Witam wszystkich użytkowników forum. Właśnie tworzę szybę do mojej Shadowki, i mam kłopot z poliwęglanem , grubość 5 mm. Ni czorta nie chce się wygiąć, pomimo grzania , wkładania w ściski i grzania. Jedno co się udało to zniszczyć jedną szybę. Szyba ma być spora 50 na 60 cm. Może ktoś już tego dokonał i zechce się podzielić doświadczeniem ? Pozdrawiam - waldi
    • Wiosną nabyłem wyżej wzmiankowany motocykl,golas w kolorze srebrnym z ABS.Wad ma niewiele,jednakowoż przy prędkościach powyżej 110kmh zmaganie się z wiatrem bywa nieprzyjemne,tym bardziej że mam w zwyczaju pokonywać dystanse rzędu 600km ciurkiem. Podobają mi się nakedy z okrągłą lampą w takim właśnie stylu jak mój-zaczynam jednak zastanawiać się nad niewielką szybką z plexi, oryginalną hondy,givi lub tym podobną. Czy to pomaga w przyjemnym,ale na dłuższą metę trochę męczącym zmaganiu s...
    • Hey motocyklisci,czy może mi ktoś z Was wyjasnić dlaczego przy motocyklach enduro,kross,żużel stosyje sie kaski z wysunietą szczeką i goglami a przy szosowych i turystach kaski z szybą? Czy to jest związane z jakąs praktyczną przyczyną czy to raczej stereotyp i taka przyjęta moda? (wiem że może to jest pytanie w stylu dlaczego słońce świeci-ale ja po prostu tego nie wiem) Pozdrawiam wszystkich.
    • Zamierzam kupić do swej Hondy szybkę do owiewki (taka niebieską).Prosze o pomoc w kwesti podania mi różnych adresów internetowych gdzie mógłbym je sobie obejrzeć i porównać ceny. z góry thx za pomoc
    • Witam, Tak sie sklada, ze juz niedaleko, mam nadzieje, przez zima nadejdzie TEN moment i wreszcie, po wielu trudach bede mogl kupic motocykl. Ale nie o tym ten post. Zastanawiam sie nad kaskiem, do turystycznego enduro, xtz tenere. Co sadzicie o szczekowcu Caberg J1? Cena w miare rozsadna, 120 eur albo 500 zl w Polsce. Znalazlem ciekawe porownanie, w ktorym wypada calkiem nizle ( www.realclassic.co.uk/techfiles/kit05052600.html ) Moze ktos w nim jezdzi i potrafi powiedziec ...
    • w W-wie znajduje sie sklep motocyklowy, sprzedający kaski enduro z szybą. Problem jest nastepujacy zapomniałem nazwy tego sklepu i producenta kasków (oni sa ich dystrybutorem). wiem jedynie ze patrzac na mape znajduje sie na lewym brzegu Wisły na północny wschód od starego miasta. Dzięki za pomoc.
    • Witam!!! Wlasnie robie przymiarke do zmiany moto na przyszly sezon i pomyslalem sobie, ze przed podjeciem decyzji warto by bylo zasiegnac opinii od uzytkownikow. Interesuje mnie szybki turystyk (w bardzo dlugie trasy), glownie zalerzy mi na opiniach na temat awaryjnosci sprzetu i serwisow (ceny i przebiegi). Po glowie chodzi mi Blackbird, busa lub zz-r 1200 (z tym, ze jerzeli ktos mialby ochote napisac cos o czyms zupelni innym, to i tak chetnie poczytam) Z gory dziekuje i po...
    • zbliza sie wiosna, mocne sloneczko, a po desczu dodatkowo odblask z drogi.. zmieniacie "na lato" wizjer na ciemniejszy czy okulary w kask? i jedno ma wady i zalety, jak to widzicie?
    • Witam forumowiczów, Szukam sklepów w Warszawie handlujących kaskami Nolana oraz ubrankami Bering. Nie chodzi mi o Boldor. Przy okazji jestem ciekaw opinii o Nolanie N41. A może ktoś w Was poleci jakiś inny kask do choppera? Co prawda był tu już wątek o kaskach ale dotyczył integrali. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się