tak na

(23 wyniki)
  • jaki sluz wyst po owulacji?wstyd sie przyznac ale nie wiem,mam staroswicka ksiazke w domu i tam nic o tym nie ma a w wyszukiwarce znajduje nie to co trzeba....ja mam lekko bialawy i dosc duzo,troche sie ciagnei...czy to ok?
  • nie wspólżyję czesto, więc nie biorę tabletek. ostatnio kochałam się rok temu. taka juz jestem, że jak nie mam faceta to nic z tego. ostatnio jednak uległam pokusie. uzyliśmy gumki, ale i tak mam pietra. co Wy na to?
  • Odkąd zaczęłam łykać yasmin moje libido jest równe zeru. Yasmin to moje pierwsze tabletki. Mam więc pytanie czy może pomóc mi zmiana tabletek? Czy jeśli yasmin tak na mnie działa to pozostałe również tak będą wpływały na libido?
  • Mam pytanie zaczęłam pierwszy miesiąc brać tabletki i mój okres trwa już ósmy dzień.Co prawda 4-5 dni był normalny a od czterech dni tylko coś na zasadzie plamień.Wiem że tak na początku może być nawet przez trzy miesiące.Ale mam pytanie czy to minie nim dostane kolejny okres,czy to będzie tak cały czas?A może powinnam zmienić tabletki?Proszę o poradę bo nie wiem co robić
  • Czuje od kilku dni lekki ból jajnikow i brzucha okres miałam 5 dni temu skonczył mi się i po nim sie kochałam bez zabezpieczenia. Dodam ze odstawiłam przed tym okresem tabletki . I czuje sie teraz jak przed okresem ciągnie mnie brzuszek i jajniki czuje. Jak wy miałyście na poczatku ciazy czułyście cos nawet po kilku dniach?? Dodam z enie rosna mi piersi ani nic takiego temperatury te znie mam podwyzszonej. Robiłam test wyszedł negatywnie chociaz pewnie za wczesnie go robiłam po 4 ...
  • Od 4 maja łykam na noc bromergon. Na początku łykałam połóweczki i nie mogłam sie wyspac bo sie budziłam w nocy i mialam zawroty głowy małe ale lekarze mnie uprzedzali. (biore takze diane) no i ostatnio normalnie zasypiałam dobrze sie czułam wiec zwiekszyłam dawke do całej tabletki. Pierwsza noc nie spałam ale nie było xle, nastepna normalnie przespałam. Ale wczoraj obudziłam sie rano ze strasznymi mdłosciami az wymiotowałam. Dzis tak samo obudzilam sie po 5 rano i zwymiotowałam. C...
  • Biorę od miesiąca diane. Mam nabrzmiałe piersi bola i czuje guzki. Tzn mam małe piersi i wsyztsko jest wyczuwalne pod skóra od tabletek czuje sie te gruczoły jak guzki??
  • To nie zadna prowokacja ani nie nie jestem trollem! Ostrzegam Was przed czekolada dla diabetykow. Zawiera fenyloanine. Na opakowaniu pisze ze w nadmiernych ilosciach ma wlasciwosci przeczyszczajace. Jakbyscie zrozumialy nadmierne ilosci? Ja zdjadłam pare kostek i zaserwowało mi to taka biegunke,ze nie zdazylam do kibelka. Tak,tak za przeproszeniem zesralam sie w gacie. I miejsce w pracy. Na szczescie zaszylam sie w kibelku a potem przyjechal po mnie facet. Upokorzenie,strac...
  • co robic kiedy zatkany nos uniemozliwia spanie? jestem juz na skraju załamania nerwowego. wdychałam juz chrzan, cebule, czosnek, nawet paste colgate. nic nie pomaga. w dodatku zasycha mi okropnie w gardle od oddychania przez buzie. znacie jakies skuteczne domowe sposoby? chyba ze sa jakies nieszkodliwe leki...
  • Pani Doktor czy ciąża rozwijająca się w rogu macicy to ciąża pozamaciczna??? proszę o odpowiedź (dziewczyny jeśli wiecie, też napiszcie) Pozdrawiam!
  • Błagam, prosze o pomoc. Jestem w 35 tygodniu ciąży i właśnie lekarz stwierdził u mnie świnkę. Czy w jakikolwiek sposób ta choroba grozi mojemu dziecku, czy sa później jakieś powikłania, komplikacje. prosze o informacje. Gosia
  • Witajcie, od 30 września brałam przez tydzień antybiotyk przepisany przez lekarza na zapalenie ucha i gardła o nazwie AMOKSIKLAV,napis z opakowania tabletek to 875mg amoxicillinum+125mgacidum clavulanicum(skład 1 tabletki). Już 2 października się niepokoiłam brakiem miesiączki, ponieważ mam regularnie zawsze 1 dnia miesiąca, tylko wrzesień miał 30 dni, dlatego w październiku przypadałoby na 2-ego. Dzisiaj jest już 8-my październik a okresu jak nie było tak nie ma, czy ten Amoksiklav móg...
  • Poradźcie mi,bo już sama nie wiem... Zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne (microgynon). Zostało mi już tylko 5 do końca opakowania. W pierwszym tygodniu nie czułam sie najlepiej i chyba za dwa razy wymiotowałam, ale to było już spory czas po wzięciu pigułki (jakieś 6-7 godzin), no a czwartego dnia kochałam się z mężem. Sama nie wiem, czy mogłam zajść w ciążę? Teraz się denerwuję i oczywiście wypatruję już objawów ciąży... wiem SCHIZA! Nie gańcie mnie kochane, spróbujcie zrozumiec, no ...
  • Cześć dziewczynki, powiedzcie mi proszę ile przed planowaniem poczęcia dobrze jest brać kwas foliowy?? W ulotce jest napisane 1 miesiąc, ale ja słyszałam, że więcej. I czy wskazane jest żeby facecie też to brali? bo gdzieś mi sie o uszy obiło że przyszły tata też powinien zażywać. Dzięki wielkie za rady :) Możecie powiedzieć co jeszcze dobrze zrobić jak sie planuje za parę miesięcy zacząć ostro starać o fasolkę :) dzięki, pozdrawiam
  • Od jakiegos czasu zauwazylam ze pod sutkiem ma piege jest ona bardzo ciemna a nawet czarna i rosnie...ostatnio ja dotykalam ta zaczyna sie wybrzuszac...zaniepokoilam sie ale lekarz rodzinny powiedzial ze to nic takiego ale czy to normalne i czy ktos mi moze powiedziec do kogo sie nalezy udac zeby to zbadac...wspomne ze kiedys chodzilam czesto na solarium:/
  • Kilka miesięcy temu robiłam sobie badania do pracy... Lekarz poradził mi, żebym zrobiła tak na wszelki wypadek badania hormonów tarczycy- no właśnie, ale nie dostałam żadnego skierowania... Teraz w przychodni okazało się, że badanie kosztuje 30zł za jeden hormon... Czy takie badanie powinno robić się na wszystkie hormony? Nie wiem za bardzo jak to wygląda?
  • Witam.Ile płaciłyście za wkładkę wewnątrzmaciczną razem z założeniem?Mój gin zaproponował mi podobno bardzo dobrą za 300 z założeniem.Cena wydaje mi się dziwnie niska
  • lekarz przepisał mi tabletki dopochwowe. Kazał mi przyjasc 4 dni po skonczeniu kuracji. W trakcie dostałam miesiaczke. co mam zrobic? brac dalej? a moze zaczekac az minie i znów zacząć?
  • Blagam dziewczyny jesli macie jakiegos dobrego sprawdzonego ginekologa (niewazne czy to pani czy pan), ktory by naprawde potrafil przygotowac do ciazy - tzn.zlecilby odpowiednie badania i potem skonsultowal ich wyniki, a potem poprowadzilby mi ciaze jak juz w nia zajde to bylabym ogromnie wdzieczna za podanie mi namiarow na kogos takiego. Nie znam zadnego lekarza ginekologa, ktory bylby sprawdzony, ze przygotowuje i prowadzi ciaze, a tak na chybil trafil to nie chce isc bo ostatni...
  • mam pytanie-czy globulki polseptol moga opoznic okres??mi sie spoznia juz 2 tyg.prosze o pomoc!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się