Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      tak na

tak na

(5 wyników)
    • www.youtube.com/watch?v=VqHUgECuvqs
    • Jestem alkoholoikiem, biorę tranxenę, sulpiryd i po 1,5 roku zacząłem popijać. Poradzcie z czego najpierw zrezygnowć, aby nie doszło do uzależnienia krzyżowego. pozdrawiam
    • W zasadzie nie wiem, czy to problem, czy po prostu slaba wola. Fakt faktem, ze od kilkunastu lat, a ostatnio od roku prawie bez przerwy. Alkohol - tak ze 3-4 mocne piwa, albo mocne jointy, albo afobam, albo... wszystko na raz. Lubie to, uspokaja mnie, odgania stres, nude, pozwala bawic sie w taki sposob, w jaki umiem i chce sie bawic. Dzieki temu moge zasnac, dzieki temu moge wstac rano, nie czujac narastajacego stresu i zabic poranne przygnebienie. Przebylem kilka kuracji SSRI, a...
    • Jak tam szanowne zdroweczko ?! Czy aby jakies mgly angielskie,przed oczki blyszczace Szanownego nie zaszly? Radze za duzo nie palic,w autobusach szyja za duzo nie krecic i nocnych spacerow po piwo unikac! P.S. nie zapomnij wysylac paczek dla mamy(jakis parfom powuncha?) a papa(moze jakie cygaro popyka?) Oby tylko nie jednoczesnie,zakosztowywali podarkow!
    • esperal(9)

ile kosztuje wszycie esperalu, i gdzie w Wawie można dokonać takiego zabiegu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się