testosteron

(3 wyniki)
  • Hej! Mam problem z hormonami. Badania robię od początku lipca. Najpierw zrobiłam ogólną morfologię, wyszła w miarę. Dostałam też skierowanie na glukozę, prolaktynę, TSH, ft3, ft4. Wyniki z lipca: - [b]TSH 3,6427 µIU/ml [/b] 0,35 - 4,94 - [b]Trójglicerydy 35 mg/dl [/b] - 150 - [b]Glukoza 71 mg/dl [/b] 70 - 105 - [b]Cholesterol 162 mg/dl [/b] ...
  • Witam Mam 40 lat. Od 2 lat miałem dziwne objawy które dopiero wczoraj dowiedziałem się jakiej choroby były przyczyną. 1.Straszliwe zimno - nawet w upały 2.Depresja, niepokój,lęki,fobie,brak koncentracji,kłopoty z pamięcią 3.Drżenie rąk 4.Zaparcia. 5.Brak apetytu a mimo to tycie. itd,itp Dopiero wczoraj dostałem wynik krwi i wyszło że mam niedoczynność tarczycy (podwyższone tsh) Najgorszy objaw to impotencja. Wcale i w ogóle mi się nie chce...od 2 lat może z 10 razy i to z musu. W...
  • badania(5)

A jednak zrobie sobie badania. Będę spokojniejszy. Zauważyłem,że mam zarówno objawy niedoczynności jak i nadczynności tarczycy aczkolwiek objawy niedoczynności przeważają. Jednak postanowiłem zrobić badania na wykrycie niedoczynności i nadczynności. A więc badanie: fT3, fT4 T3, T4 cholesterol, testosteron Dobrze robię? Dodać jeszcze coś do tej listy? (TSH już mam).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się