Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      toaleta

toaleta

(5 wyników)
    • remontuje toaletę ,kafelki będę na podłodze jasny popiel ,na ścianie ciemny i dekor,prosze o pomoc jaki kolor farby na sufit i ścianę,kafle będą do wysokości 180 cm
    • Samoczyszcząca muszla...hmmm czy to jest funkcjonalne, a moze lepsza szczotka i domestos?:) oto jak to wyglada: www.metacafe.com/watch/779654/living_toilet
    • Witam, mieszkam na 1. piętrze w bloku i gdy na dworze robi się zimno to w toalecie od czasu do czasu pojawia się zapach szamba. Zapachu nie mogę konkretnie zlokalizować skąd się bierze. W toalecie jest zamontowany kibelek i umywalka - syfon umywalki jest raczej szczelny i pełny wody. Jak próbuję wezwać hydraulika to zapach znika. Czasem nie ma go tydzień, dwa, a czasem jeden dzień. Pojawia się na 1-2 dni i znów znika. Na wiosnę i w lecie problemu nie ma - a jak robi się c...
    • czy ktoś mógłby mniej więcej mi powiedzieć ile kosztuje zrobienie podwieszanej toalety z bidetem. Chodzi mi o cene stelażu i obudowy - nie musi być dokładna cena, ale (bo nie mam pojęcia) czy to jest kwestia rzędu 500zl czy 5000zl :) Dziękuję za pomoc.
    • Cześć. Noszę się z zamiarem zamontowania tolaety podwieszanej. Myślę o Gebericie ale zupełnie nie mam pojęcia jak to się sprawdza i jaki jest mniej więcej koszt kupna systemu podtynkowego +przycisku + miski ustępowej? No i jeszcze jedno - z tego co widziałem Geberit oferuje kilka rodzajów przycisków - jaki jest lepszy - plastikowy (kolor chrom) czy dwa razy droższy metalowy? Z góry dzięki za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się