toki

(4 wyniki)
  • Kochane moje dziewczynki. Chorowalam na anoreksje 2lata i teraz jest ze mna w 100%dobrze. Teraz pomagam przez internet i nie tylko dziweczynom chorym na anoreksje i dowiedziala sie o tym telewizja dokladniej redakcja rozmow w toku. Dzwonili dzisiaj do mnie z prosba o pomoc, robia ankiete pytajaca o to kto najbardziej pomaga w wyzdrowieniu czy jest to rodzina czy osoba od serca. Chca porozmawiac z osobami przez teefon albo prywatnie... Chcialam sie was zapytac, bo moze ktoras z was...
  • POmocy! Czy ktoś może nagrał dziś rozmowy w toku z Isabelle Caro? bardzo mi zależy na tym materiale a jestem gapą i przegapiłam. Pozdrawiam serdecznie a.
  • Jutro (09.05.2006r.) ma być program poświęcony anoreksji.
  • Obejrzałam wczoraj program Ewy Drzyzgi (swoją drogą bardzo lubię go oglądać) i jestem pełna podziwu dla dziewczyn, które zdecydowały się na wystąpienie w nim. Jedna z Was wcześniej o tym informowała na forum, ale niestety nie mogę odnaleść tego postu, więc rozpoczęłam nowy wątek. Jestem chora od 6 lat, walczę, ale walczę sama, własnymi siłami, własnym rozumem. Cieszę się, że takie programy są. Mam nadzieje, że ludzie, których bulimia nie dotyczy, zrozumieją powagę choroby, uciązl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się