Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      tomograf

tomograf

(3 wyniki)
    • Dziś w radiu program 1 pan prezes Sośnierz powiedział, że lekarz rodzinny będzie mógł dać pacjentowi od nowego roku skierowanie na tomograf i rezonans. Będzie mógł, ale czy da, skoro dziś nie chce dać skierowania na badanie krwi że nie wspomnę o prześwietleniu?
    • Witam, co to znaczy, ze w szpitalu mi nie napiszą opisu tomografii, bo nie mają materiału porównaweczego- wyników tomografii, którą robiłam rok temu? Co to w ogóle za chore wytłumaczenie? Więc co można na tej tomografii tak ogólnie zobaczyć?, skoro za drugim razem nic nie widzą jak nie mają poprzedniej? Przecież to jest chore normalnie? To co to badanie daje? Ja sobie naświetliłam brzuch tym wszytkim ,a teraz i tak nic nie wiem i się nie dowiem!!, bo juz dostałam opis z jego bra...
    • Tempo leczenia kręgosłupa w ramach NFZ mnie niezadowala. Wiadomo, ból jak diabli a kolejki do specjalisty kilkumiesięczne. Mimo, że specjalista dopatrzył się w RTG poważnych zmian wymagających leczenia, na byle zabiegi znów musze czekać miesiącami :(. Wyszukałam sobie specjalistę i chcę rozpocząć leczenie pełnopłatne. mam się zgłosić z tomografią kręgosłupa. rozrzytna to ja nie jestem, stąd pytanie, czy jest możliwość zrobienia tego badania tomograficznego w ramach NFZ? Jeśli tak to kto mo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się