tomograf

(3 wyniki)
  • Jak długo trwał Wasz pobyt? Ja właśnie niedługi idę na badania i jestem ciekawa co mi będą robić.
  • czy istnieje wlasciwie jakies badanie, ktore moze moze potwierdzic badz wykluczyc epi??? EEG??? Tomograf komp.??? Rezonans magnetyczny???? Wciaz sie spotykam z roznymi zdaniami na ten temat i w sumie nie wiem nic. moj lekarz tez tak jakos kreci: "ze moze ale nie musi.." i tym podobne mydlenie oczu. Dodam, ze EEG mam w porzadku, tomograf tez wyszedl OK, na rezonans jeszcze czekam. Jakos nie trafia do mnie przekonanie, ze z samego tylko wywiadu diagnozuje sie epi i wpycha sie w chlowie...
  • Muszę się wygadać;] Kurcze od października '07 wiem, ze mam padaczkę miokloniczną, zrobili mi 3 tomografie w ciągu niecałych dwóch tygodni, pewnie byłam tak napromieniowana, że świeciłam nocą;] Ale do rzeczy, byłam w ostatni piątek u neurologa i dała mi lekarka skierowanie do szpitala na oddział na rezonans magnetyczny, bo stwierdziła, że moje zaburzenia mowy, mogą być od tego, ze w mózgu może mi się "coś" rozwijać. I teraz pytanko czy jeśli tomografie nic nie wykazały, to rezonans coś ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się