Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      trzustki

trzustki

(5 wyników)
    • Cześć, czy ktoś z Was miał problemy z trzustką w trakcie leczenia? Ja chyba będę musiała zrobić dłuższą przerwę, bo trzustka mocno mi się buntuje...:-( Jak Wy sobie radziliście / radzicie?
    • Cześć, od 2 dni mam bóle w okolicach wątroby, wędrujące wokół pasa, kłucia również w żołądku. Boli mnie też w plecach pod łopatkami. Zaczęło się od odbijania i zgagi, teraz "tylko" boli. Od kilku tygodni stosuję profilaktycznie Essentiale Forte 2 x dziennie. Próby wątrobowe trochę co prawda ostatnio wzrosły, ale nadal w normie ze sporym zapasem(po 20 U/l). Gdzieś czytałam, że to może być grzyb, ale zasadniczo objawy nasilają się po zażyciu abx, zwłaszcza duomoxu. Brałam niedaw...
    • witam,od miesiaca biore ziola Buhnera plus wszystkie suplementy na tkanke laczna.od 4 dni boli mnie bardzo pod lewym zebrem,nieraz tez pod prawym ale mniej i troche plecy.jakis czas temu bolaly mnie nery,ale teraz to chyba nie one a trzustka...mam problem bo nie mam mozliwosci zrobic badan,jestem na obczyznie i z badaniami krwi i moczu tu jest masakra aby je zrobili.oczywiscie poszukam prywatnego lab.ale chcialam sie Was zapytac czy ktos z Was tak mial przy braniu ziol??bo troch...
    • Witam. sprawdzałam we wcześneijszych wpisach, ale nic mi się nie udalo znaleźć na interesujący mnie temat, piszę więc z prośbą o info. We wrześniu 2005 ugryzł mnie kleszcz, którego na oczy nie widziałam, ale pojawił się rumień od razu leczony doxycykliną w prawidłowej dawce przez 4 tyg. Pojawiły się bóle stawów i zmęcznie, które wraz z postępem kuracji ustąpiły. Do lutego 2006 nie było zadnych objawów wyniki kontrolne wykazały duży spadek przeciwciał (ELISA) Od marca zaczęły sie...
    • Pod koniec 2009 roku zakończyłam dwuletnie leczenie boreliozy w kombinacji z bartonellą i mykoplazmą. Zachorowałam w 2006 roku i tak jak większość z nas długo błądziłam po lekarzach zanim dotarłam do naszego forumowego lekarza. Dzisiaj jestem w pełni sprawna, chociaż pozostały mi niewielkie dolegliwości w postaci sztywnienia mięśni twarzy, drętwienia szczęk, pobolewania oczu. Nie wiem, czy to efekt uszkodzonych nerwów, czy utrzymywanie się toksyn bakterii. Jeśli nawet są to dow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się