Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      trzustki

trzustki

(6 wyników)
    • dzis byłam u lekarza z wynikami na stopien trawienia...i tak badanie wykonywalam jeszcze bedąc na diecie antygrzybiczej,jedząc kasze i chleb na zakwasie oraz malo tluszczów a jednak wykazalo uposledzedznie trzustki(zewnetrzenie) nie bardzo to rozumie ale lekarz powiedziel ze mam pecha ze takie cos mnie trafilo.jest b.mało ludzi z takim wlasnie problemem.i on sam nie wie dlaczego....co jest przyczyną.musze brac enzymy ,b.drogie (za 20 tab.37 zł)szok.mam bezwzględnie stosowac d...
    • Witam. Mam pytanie bardzo dla mnie istotne. Jak stosowac diete niskoweglowodanowa (malo cukru) gdy ma sie problemy z trzustka (hipoglikemia i bole). Ja od jakis 3 miesiecy biore wszelkie mozliwe specyfiki na tego grzyba (czosnek, probiotyki, propollis, paraprotex itp), a od jakis 2 tygodni staram nie jesc weglowodanow a glownie warzywa i mieso. No i chyba od tego tluszczu padla mi trzustka. Boli od 3 dni, fatalnie sie czuje i zupelnie nie wiem co robic. Czy ktos z Was mial cos pod...
    • Witam! Ostatnio duzo czytam o candidzie poniewaz od wielu lat borykam sie z ostrymi zapaleniami trzustki i ogolnie mam trudnosci z trawieniem.Np:odbijania,wzdecia,przelewanie w brzuchu,czeste uczucie pelnosci a co jakis czas zapalenia trzustki.Kilkakrotnie lezalem w szpitalu na ostre zap trzustki a lekarze nigdy nie mogli podac przyczyny moich zapalen bo nigdy nie bylo to ani po alkoholu ani po jakims tlustym jedzeniu,zreszta odkad 16 lat temu po raz pierwszy wyladowalem w szpita...
    • Mam candide albicans stwierdzona ginekologicznie na 3+++ ,w jelitach 1+ , w krwi mam 4 gatunki grzybów miedzy innymi candida albicans i fusaruim. Walcze z candida od 2 lat. czy ktoś z piszacych tutaj na forum ma w zwiazku z candida gorycz w ustach,bóle watroby i trzustki,chec wymiotów?2x dziennie pije citrosept po 20 kropli i tak mi niedobrze..Bulgoty w jelitach to normalka nawet wtedy gdy tylko jem kalafior lub brokuły:( czy ktos tez ma takie dolegliwosci?jesli tak to prosze o wy...
    • www.Grzybica-Leczenie.pl. Co sądzicie o tej metodzie diagnostyki moze ktos z Was z niej już korzystał i mmogłby wyrazić swoja opinie
    • Jest u Tombaka sposób na oczyszczanie tarczycy: nalewka spirytusowa na pestkach z jabłek. Pisze, że 7 kropel na wodę, ale niedowidzę jeśli chodzi o częstotliwość podawania. Ile razy dziennie to brać? Może wy coś wiecie? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się