turyn

(6 wyników)
  • Czesc, jestem w Turynie (i we Wloszech) od niedawna i prawie nikogo nie znam, mam roczna coreczke, szukam towarzystwa dla niej i nie tylko.
  • Czesc, pod koniec czerwca wyjezdzam i bede mieszkac przez dluzszy okres w Turynie (mam nadzieje, ze przynajmniej rok). powod? stypendium doktoranckie, no i facet:) po kilku latach "kursowania" miedzy Italia, a Polska (Turyn, Rzym i nawet Kalabria) chce sprobowac wlasnie w moim ukochanym Turynie. mam mnostwo znajomych, ale to sami Wlosi/Wloszki, wiec bardzo chetnie nawiazalabym jakies kontakty z kims z Polski. z gory dziekuje za odzew:) pozdrawiam
  • Turyn(11)

szukam kontaktu z Polakami mieszkajacymi w Turynie
  • Czesc dziewczyny i chlopaki Ciao ragazzi Zwracam sie z pytaniem i prosba do Was. Szukamy zakwaterowania dla osoby, ktora przyjedzie za dwa tygodnie do Wloch na leczenie. Ta pani jest po 50-tce i przyjezdza do Wloch na trzy miesiace. Potrzebuje pokoju w poblizu szpitala San Luigi kolo Orbassano (Piemonte, Turyn). Jezeli ktos z Was moglby pomoc: mieszka w poblizu lub ma dobrych znajomych, u ktorych ta osoba moglaby sie zatrzymac, prosze dac mi znac na priva: pulzara@gazeta.pl. Sam...
  • Cześć W przyszłym roku jak tylko sie obronie, chce sie przeprowadzić do włoch....nie mam tam rodziny wiec pewnie bedzie trudno. Zastanawiam sie pomiędzy tymi 3 miastami i nie wiem co wybrać.POradzcie mi:( W RZym znam bardzo dobrze i go kocham ale mieszkania sa strasznie drogie (sam pokoj 500-600 euro)i nie wiem jak z pracą czy cos znajde w w jakim czasie:-( z kolei Mediolan o pracę bedie chyba łatwiej ale koszty mieszkanie i życia sa straszliwe :( No i zostaje turyn....mieszkanie w ...
  • Pewnie wiekszosc z Was juz ten artykul czytala, ale na wszelki wypadek wklejam linka sport.gazeta.pl/turyn2006/1,71325,3154083.html , bo bardzo podoba mi sie szczegolnie poczatek o wloskiej manianie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się