Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      turyn

turyn

(8 wyników)
    • Witam, czy ktoś mógłby polecić w Turynie jakieś fajne miejsce noclegowe na święta w rozsądnej cenie? I co warto zobaczyć - wylatujemy ze znajomymi. Dziękuję z góry
    • Mam pojechac na kilka dni do Turynu. Muszę wyjechać już 21.09, a jszcze nie znalazłam żadnego środka transportu. Z linii lotniczych - to tylko Lot ma rejsy do Turynu, niestety nie na studencką kieszeń.Proszę , jeżeli ktoś z Państwa wie o innych możliwościach - napiszcie. dziękuję .
    • W przyszlym roku zamierzam pojechac do Turynu na semestr w ramach Erasmusa.Czy ktokolwiek byl,bedzie albo jest w turynie na podobnej wymianie? Interesują mnie wszelkie informacje.Nawet o samym miescie. Pozdrawiam.
    • Turyn (8)

Cześć powiedzcie mi wszystko co wiecie o Turynie jak to jest tam z praca ( wynagrodzenie) mieszkaniami , włoszkami jak nastawion e do emigrantów czy jest tam jakiś uniwersytet jakie zawody sa tam poszukiwane jak to jest z poczatkiem życia emigranta który tam przyjeżdża i chce zamieszkac na stałe pozdrawiam TOMEK
    • Turyn?(6)

Cześć:) Czy ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia o Turynie? Jak najtaniej i najlepiej tam dotrzeć ? Dzięki
    • hej, powiedzcie prosze, bo jade juz w poniedzialek, jak z Bergamo najtaniej dojechac do Mediolanu i Turynu? Jesli za pomoca trenitalia.it to w jakim miejscu jest dworzec w bergamo, i na jakim dworcu w mediolanie wysiasc aby wyladowac w centrum? To samo pytanie do Turynu. Jak dojechac z citta alta w bergamo do citta bassa? co mozna robic w citta bassa? Gdzie jesc w bergamo? Czy maja jakies tradycyjne potrawy, ktorych warto sprobowac? Bede wdzieczna za odpowiedzi!! Pozdrawiam serdecznie ...
    • Witam, mam okazję wyjechać na wymianę studencką do Turynu,tylko sie waham czy wybrać to miasto. Oto pytania: jak żyje się w tym miescie na dłużej,czy sie nie nudzi, nie jest ospałe? Czy dzieje się tam troche, czy nie bardzo? Prosiłbym o jakieś podopwiedzi, pozdrawiam Marqs
    • Witam W Maju tego roku zamierzam wybrac sie na wakacje do Wloch w rejon Piemont'u !!! Mam pytanie: czy byl ktos w tym rejonie ??? Jakie miejsca moglby polecic, czy Turyn jest warty odwiedzenia... no i przede wszystkim jak z noclegami, tzn. czy ktos zna jakies prywatne kwatery czy pensjonaty w tym rejonie Wloch ??? Z gory dzieki za odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się