tvp2

(7 wyników)
  • pamieta ktos moze?? w sumie to byla bajka, nie animowana. puszczali po 19 na tvp2 w latach 90. Pamietam ze jakies starszne stwory tam występowaly, chyba gość który miał psa. Angielska.Kazdy odcinek opowiadał jakąs inną straszną historę. Pomóżcie bo oszaleje;)
  • Jak już pewnie się domyślacie chodzi mi o soundtrack z serialu "Nowa". Jak wam się podoba i czy ewentualnie można go z skądś ściągnąć, z góry dzięki za komentarze.
  • Kto dawał House'owi prochy na odwyku? nie usłyszalam...
  • mógłby mi ktoś napisać jaki jest angielski tytuł tego serialu? szukam i znaleźć nie mogę...
  • mialo byc po 20 . tak bylo w programie
  • Właśnie dzisiaj odnotowałam, że tvp2 powtarza rano o 8.15 odcinki NDiNZ od samego początku...Ktoś oprócz mnie obejrzał? I jak Wam się podoba? Bo jak dla mnie tragedia, drewniane aktorstwo i sytuacje naciągane jak guma w majtach grubasa. Naprawdę wolę już to co jest teraz. I tylko Zosia i Kuba tacy jacyś normalniejsi niż dziś mi się wydawali.
  • Czy wiecie może jak to będzie z naszymi serialami w trakcje wakacji? Z ubiegłych lat pamiętam, ze np. w MjM była przerwa, a NW puszczano cały czas. Macie jakies wiadomości o: 1)MjM (tvp2) 2)NW (tvn) 3)SŻ (polsat) 4)PpR (polsat) 5)KSS (polsat) 6)NDiNZ (tvp2)
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się