Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      w biurze

w biurze

(20 wyników)
    • Witam. Bardzo prosze o podanie przyblizonych zarobków w biurze podróży. Wiem, że to zalezy od biura, jego profilu i jego kondycji finasowej, ale tak mniej więcej, ile wynosi średnie wynagrodzenie. Czego się spodziewać. Dziękuję.
    • Witam, przeszłam pierwszy etap, drugi i ostatni to rozmowa z osobą z biura zarządu (z racji tego, iż stanowisko jest w biurze zarządu). Czy jest tu osoba, która przeszła taką ścieżkę i mogłaby powiedzieć jak wygląda ta druga rozmowa ? będę wdzięczna pozdrawiam
    • Mam do wszystkich małe pytanko, ile można zarobić w IKEI w biurze w Jankach. Tak konkretnie ile można się spodziewać na początek i jak to wygląda po pewnym czasie. Mam wyższe wykształcenie ekonomiczne, znam języki. Z góry dziekuję Pozdrawiam Josephinka
    • W ciągu ostatnich dwóch lat pracowałam w tzw. biurze. Pierwsza praca znudziła mnie po 3 m-cach ale dociągnęłam jakoś do 1.5 roku, druga znudziła mnie już po 2 tygodniach. W większości moja praca wiązała się z przeglądaniem i weryfikowaniem dokumentów oraz odpowiadaniem na pytania prawne, ale było to tak cholernie nudne i mało pasjonujące zajęcie ze rzuciłam obie te prace. Miałam dość tej rutyny przychodzenia do biura od..do..i gapienia się w papiery i komputer. Masakra. Jestem rac...
    • Jesli kotos ma wiedze na temat atmosfery, godzin pracy w firmie strabag oraz przedziału zarobków proszę o infoprmację.. Pozdrawiam
    • Jestem po studiach mgr turystycznych,1 rok doswiadczenia.
    • na Połczyńskiej? Ktoś ma jakieś doświadczenia?
    • Interesuje mnie atmosfera oraz warunki pracy i placy. Z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi
    • U mnie w pokoju jest niecałe 16 stopnie, ale to pół biedy - na niższych piętrach mają 10-12 stopni. Teoretycznie zwolnili nas z roboty, ale musimy dyżurować więc i tak tu siedzę ( w szaliku i kurtce)
    • Ciekawa jestem czy jesteście zadowoleni z tej pracy? jak finansowo? Czy łatwo załapać się na praktykę nawet nieodpłatnie? Proszę o informacje!! Pozdrawiam!
    • Mam pytanie ile zarabia księgowa, a ile pomoc księgowej lub osoba pracująca w biurze rachunkowym?
    • Wiecie może coś na temat tego stanowiska i tej firmy???? Jaka płaca???Jakie ludzie????
    • Jak w temacie, jakie warunki pracy i placy na produkcjii, jaki kklimat itd.
    • Mam kilka lat doświadczenia w biurze handlowym, dobre studia ekonomiczne, znam angielski. A wciąż wydaje mi się, że nie zarabiam tyle, ile na rynku płacą. Jak to jest? Czy niecałe 4000 PLN to godziwa płaca? Pracodawca nawet nie chce słyszeć o większej pensji dla mnie.
    • Ile zarabiacie pracując w biurze podróży w Warszawie (na miejscu, nie jako pilot, przewodnik itp.) ??
    • Poszukuję pracy jako tłumacz z i na j. angielski. Filologia angielska UW, Podyplomowe Studai dal tłumaczy UJ, dośwaidczenie w biurach tłumaczeń. kterelak@interia.pl
    • ING(6)

Czy ktoś pracuje? Albo ktoś z Waszych znajomych? Jaka atmosfera? Jak płacą? Z góry dzięki.
    • wrociłam dzisiaj z urlopu, cudowne narty i tylko pojawiłam się w biurze i usłyszałam ze nasz zespół został rozwiązany :( a my mamy spakować rzeczy i jesteśmy wolni............... moja działka to nieruchomości - czyli znalezienie pracy w tej dziedzinie obecnie graniczyć będzie z cudem :(
    • czy 1300 netto to małe czy przyzwoite wynagrodzenie w biurze obsługi klienta w Warszawie na początek? Praca 8 godz, pon- pt. Czekam na Wasze opinie, ile Wy zarabiacie?
    • pracuje w firmie 2 osobowej, cale dnie praktycznie siedze sama w biurze jak sobie radzic z samotnoscia? pozdrawiam, x
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się