Gość: x IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 12:54 pracuje w firmie 2 osobowej, cale dnie praktycznie siedze sama w biurze jak sobie radzic z samotnoscia? pozdrawiam, x Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: samotność w firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:31 To niestety zależy od charakteru i tego, czy ktoś lubi kontakt z ludźmi. Jeśli jest Ci ten kontakt niezbędny, to jedynym wyjściem jest chyba zmiana pracy. Ja np. pracuję w branży IT i tu ludzie nie mają najwyraźniej wielkich potrzeb towarzyskich, a wręcz sobie chwalą, że lepiej można się skupić nad robotą gdy się siedzi w samotności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: samotność w firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:26 jacek, rozumiem ale ja mówie o sytuacji gdy naprawde jest sie samemu w biurze i za przeproszeniem, nie ma do kogo gęby otworzyc, telefon tez milczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: samotność w firmie IP: 217.198.33.* 05.04.07, 11:08 Rozumiem Cię. Ja pracuję co prawda w wiekszej firmie (kilka osób) ale tak naprawdę to nie mam do kogo ust otworzyć.... Dzieli nas gó..e wiek - są to ludzie starsi, status towarzyski (rodzina). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: samotność w firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:40 Kasiu, Wyobrazam sobie, ze Tobie tez jest cizko, ale nie da sie tego porownac z byciem samemu, puste sciany, nikt tu nie przychodzi. Okropne uczucie. Przeraza mnie jednak perspektywa siedzenia w domu i szukania innej pracy, czekania, jezdzenia na rozmowy, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
leonwawa Re: samotność w firmie 05.04.07, 13:40 no najlepszym rozwiazaniem jest wg mnie internet, mnóstwo informacji, do tego jak nikt nie dzwoni to dzwoń ty pracowałem tak lata i było ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: samotność w firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:41 a ile zarabialas? Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: samotność w firmie 05.04.07, 14:30 Pracowałam tak przez ponad pól roku do momentu zatrudnienia nowych ludzi, Jak byłam sama przez cały dziń i nie było roboty załatwiałam prywatne sprawy (telefony, umawiałam się do lekarzy, wyszukiwałam ciuchy na allegro itd, grzebałąm w necie, czytałąm gazety, ksiązki albo przynosiłam grę komputerową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: samotność w firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 17:53 ok, rozumiem, ale co zrobic jesli ma sie ogromne ambicje a pracy niczego nowego nie uczy? a o nową - ciężko! za ile bylibyscie sklonni siedziec sami w biurze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: samotność w firmie IP: *.pl 05.04.07, 19:49 -jak ja bym chciała taką pracę :) może powiesz co musisz robić i ile godz . -to ja odniosę sie do tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: samotność w firmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:29 standardowo - 8h dziennnie, od pon-pt, praca sekretarki ile powinnam zarabiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: samotność w firmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 19:02 a od kiedy tam pracujesz? i jaka branża? i ile ci płacą za to siedzenie? i z czego firma się utrzymuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: samotność w firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 12:04 od 3 miesiecy ile powinnam zarabiac? Odpowiedz Link Zgłoś