Dodaj do ulubionych

samotność w firmie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 12:54
pracuje w firmie 2 osobowej, cale dnie praktycznie siedze sama w biurze

jak sobie radzic z samotnoscia?

pozdrawiam,
x
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Re: samotność w firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:31
      To niestety zależy od charakteru i tego, czy ktoś lubi kontakt z ludźmi. Jeśli
      jest Ci ten kontakt niezbędny, to jedynym wyjściem jest chyba zmiana pracy.

Ja np. pracuję w branży IT i tu ludzie nie mają najwyraźniej wielkich potrzeb
      towarzyskich, a wręcz sobie chwalą, że lepiej można się skupić nad robotą gdy
      się siedzi w samotności.
      • Gość: x Re: samotność w firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:26
        jacek, rozumiem

ale ja mówie o sytuacji gdy naprawde jest sie samemu w biurze i za
        przeproszeniem, nie ma do kogo gęby otworzyc, telefon tez milczy
    • Gość: Kasia Re: samotność w firmie IP: 217.198.33.* 05.04.07, 11:08
      Rozumiem Cię. Ja pracuję co prawda w wiekszej firmie (kilka osób) ale tak
      naprawdę to nie mam do kogo ust otworzyć.... Dzieli nas gó..e wiek - są to
      ludzie starsi, status towarzyski (rodzina).
      • Gość: x Re: samotność w firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:40
        Kasiu,
        Wyobrazam sobie, ze Tobie tez jest cizko, ale nie da sie tego porownac z byciem
        samemu, puste sciany, nikt tu nie przychodzi. Okropne uczucie. Przeraza mnie
        jednak perspektywa siedzenia w domu i szukania innej pracy, czekania, jezdzenia
        na rozmowy, itp.
    • leonwawa Re: samotność w firmie 05.04.07, 13:40
      no najlepszym rozwiazaniem jest wg mnie internet, mnóstwo informacji,

do tego jak nikt nie dzwoni to dzwoń ty

pracowałem tak lata i było ok
      • Gość: x Re: samotność w firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:41
        a ile zarabialas?
    • inecita Re: samotność w firmie 05.04.07, 14:30
      Pracowałam tak przez ponad pól roku do momentu zatrudnienia nowych ludzi, Jak
      byłam sama przez cały dziń i nie było roboty załatwiałam prywatne sprawy
      (telefony, umawiałam się do lekarzy, wyszukiwałam ciuchy na allegro itd,
      grzebałąm w necie, czytałąm gazety, ksiązki albo przynosiłam grę komputerową.
      • Gość: x Re: samotność w firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 17:53
        ok, rozumiem, ale co zrobic jesli ma sie ogromne ambicje a pracy niczego nowego
        nie uczy? a o nową - ciężko!

za ile bylibyscie sklonni siedziec sami w biurze?
    • Gość: zuzu Re: samotność w firmie IP: *.pl 05.04.07, 19:49
      -jak ja bym chciała taką pracę :) może powiesz co musisz robić i ile godz . -to
      ja odniosę sie do tego...
      • Gość: x Re: samotność w firmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:29
        standardowo - 8h dziennnie, od pon-pt, praca sekretarki

ile powinnam zarabiac?
        • Gość: ewka Re: samotność w firmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 19:02
          a od kiedy tam pracujesz? i jaka branża? i ile ci płacą za to siedzenie? i z
          czego firma się utrzymuje?
          • Gość: x Re: samotność w firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 12:04
            od 3 miesiecy

ile powinnam zarabiac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka