Gość: zeus IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.05, 20:30 Czy ktoś pracuje? Albo ktoś z Waszych znajomych? Jaka atmosfera? Jak płacą? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: ING IP: *.chello.pl 12.03.05, 10:15 ja pracuje od pół roku, długo szukałam pracy i mimo, że z tą ofertą nie wiązałam większych nadziei, jest naprawdę fajnie, dużo młodych ludzi, płace raczej na poziomie, natomiast nie wiem, co Cię interesuje, Bank Śląski, PTE, TUnŻ,a może fundusze inwestycyjne? Afmosfera w dużej mierze zależy od działu i osób w nim pracujących. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: ING IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 20:17 A coś wiesz na temat atmosfery w IT ?Czy ING szuka raczej oświadczonych osób czy wolą sami ksztalcić? Mnie interesuje praca w TUZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYLĄCASIĘ??? Re: ING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:02 ING-to chyba praca w charakterze agenta ubezpieczeniowego/u nich szumnie zwanego DORADCĄ FINANSOWYM/.Własna działalność gospodarcza,wynagrodzenie prowizyjne i inne tego typu szykany...Czyżbym się myliła ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: ING IP: *.aster.pl 20.03.05, 21:06 Praca jest w biurze w warszawie na pl. trzech krzyży. Dział bardziej administracyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: ING IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.05, 23:40 co masz na myśli pisząc "praca`jest...", czy to oznacza,że są jakies oferty pracy w biurze głównym ING?Jesli tak, to może wiesz jakie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ING IP: 157.25.31.* 21.03.05, 09:32 jeżeli chodzi o pracę w administracji, to jest ok, w ING siły sprzedaży (agenci) stanowią tylko część pracowników, w centrali na Ludnej pracuje jakieś 500 osób, na pl. Trzech Krzyży jeszcze więcej. Z ofertami jest ciężko, trzeba poprostu w odpowiednim momencie do nich trafić, można też szukać w internecie. p.s. jeśli chodzi o dział IT to trzeba się trochę orientować w temacie, pracuję się i dla PTE i TUNŻ, wyboru większego nie ma... życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś