w domu

(6 wyników)
  • Witam czy zdażyło się komuś z was pracować za granicą i mieć rodzinę (żonę, dzieci) w Polsc)? Ile tak można wytrzymać? Czytałem że jest dużo rozwodów z tego tytułu. Może więc od razu ich ściągnąć do siebie? Poradzcie proszę.
  • czy ktos wie cos na temat darmowego internetu radiowego w UK (ok. Oxford)
  • Ktoś z was pracuje jako opiekun osób starszych? Jeśli tak to proszę o poradę z którego pośrednika warto skorzystać. Chciałabym pracować w domu prywatnym żeby odłożyć jak najwięcej. Jestem z góry wdzięczna za wszelkie rady i Wasze doświadczenia jak się pracuje
  • Czy ktoś może pracował w domu opieki (opieka nad starszymi ludźmi) w Anglii i wie coś na temat tej pracy? Zamierzam szukać też w tym kierunku. Jakie biura posredniczą w szukaniu tej pracy? Gdzie szukać adresów? Pozdrawiam Beata
  • szwecja(6)

Mam pytanie. Chcialabym zatrudnic dziewczyne, bez znajomosci jezyka angielskiego do prowadzenia w domu w Szwecji. To oznacza normalne codzienne zajecia, sprzatanie, prasowanie, pomoc w przygotowywaniu posilkow itd. Nas nie ma calymi dniami, wracamy okolo 16-17, w domu jest trojka dzieci. Ta praca nie zajelaby na pewno wiecej niz 40 godzin w tygodniu, raczej mniej. Oplacam oczywiscie dojazd, wyzywienie, mieszkanie. Nie znam polskich realiow, jak myslicie, jaka place na miesiac mozn...
  • ...co wymagane jest by zawrzec umowe z operatorem komorkowym ? ....telefon komorkowy oraz karte do laptopa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się