Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      w domu

w domu

(8 wyników)
    • Czy mial ktos z was rozmowe kwalifikacyjna w domu pracodwacy? Czy jest to mozliwe? moze podejrzane?
    • JESTEM Z WARSZAWY BARDZO CHCIAŁABYM PRACOWAĆ W DOMU DZIECKA JESTEM PO PEDAGOGICE SPECJALNEJ CZY TO WYSTARCZY PA POZDRAWIAM
    • Moja coreczka jest chora, mozna by powiedziec permanentnie chora:( ma astme... jak nie pylki to zwierzaki, jak nie zwierzaki to wysilek, to leki, to Bog wie co:( wydaje nam sie ze robimy wszystko, a ona i tak choruje, zawsze nagle, niespodziewanie:( probuje pracowac, ale w sumie bardziej probuje niz pracuje, bo co wroce do pracy po miesiacu zwolnienia to ide na nastepne:( mozna by powiedziec "koszmar w ciapki":( zaczelam sie zastanawiac czy nie zrezygnowac z i tak marnej pracy i ni...
    • hej, moze to zabrzmi dziwnie ale mam w sumie niezla prace, zarabiam ponad 2000 do reki a nudze sie tu jak nie wiem, znajomi mowia ze powinienem byc zadowolony z takiej pracy, bo moge poleniuchowac,pospac dluzej itd, ale mi zalezy na tym zeby cos robic zeby nie przebimbac calego dnia na niczym.....czasem skoleji jest tyle pracy ze nie wiem w co lapy wlozyc:)...zastanawiam sie nad zmiana pracy bo widze ze tutaj raczej popadam w lenistwo....nie rozwijam sie...uwazacie ze dobrym pomysl...
    • Chciałabym po 13 latach spędzonych w domu przy dzieciach wrócić do pracy. Jestem po maturze, nie mam studiów. Czy mam szansę na pracę w przedszkolu? Czy muszę się douczyć? Jeśli tak, to gdzie w Warszawie przyjmą na studia w tym kierunku?
    • Czy ktoś z was pracuje lub pracował w ramach programu "pierwsza praca"? Na czym to polega? Jak to wygląda? Jaką umowę się podpisuje? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
    • Proszę doradźcię!
    • Witam od czterech miesięcy szukam pracy i niestety bez skutku.Mam spore doświadczenie w handlu , w pracy biurowej , spisywałam również umowy kredytowe.Chodze na rozmowy ale nic z nich nie wynika.Pomóżcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się