Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      warmia

warmia

(11 wyników)
    • Poszukuję domku do wynajęcia nad jeziorem dla 4 osobowej rodziny z małym dzieckiem.Termin po 20 lipca 2010 roku.Czekam na oferty od osób prywatnych.
    • Szukam spokojnego i niedrogiego miejsca na Warmii lub Mazurach dla rodziny z maluszkiem. Z dala od zgiełku, blisko jeziora, w gospodarstwie agroturystycznym, najchętniej z łazienką w pokoju. Może ktoś zna coś takiego i może mi polecić? Pozdrawiam!
    • Szukam domu do wynajecia na Mazurach lub Warmii w lipcu lub sierpniu (na 2-3 tygodnie). Czy ktoś moze cos polecić, ew. zasugerować sposób poszukiwania? W domu musi być pralka (male dziecko) Andrzej
    • poszukuję miejsca cichego i spokojnego na odpoczynek nad wodą, przy okazji też niedrogiego (max. 25 zł za osobę na dzień). Czy możecie mi coś Państwo polecić? Miejsce dla 2-4 osób. czas ok. 7-8 dni po 15 sierpnia. kierunek - Warmia, Mazury, Kaszuby, Kurpie, Bory Tucholskie etc. lub inne jeziora Pozdrawiam, Irla
    • Witam Jesteśmy zainteresowani tygodniowym pobytem w terminie od 1-10 sierpnia dla dwóch małżeństw z dziećmi. a. 2 osoby dorosłe + dzieci 6 lat i 3 lata, b. 2 osoby dorosłe + dzieko 3 latka. Interesuje nas Warmia lub Mazury z dogodnym i bezpiecznym dojściem do jeziora oraz możliwość pełnego wyżywienia Proszę podać ewentualne ceny. Pozdrawiam Maciej
    • Spędziłam w Kretowinach dwa tygodnie w ubeigłym roku i w tym roku wybieram się tam ponownie - w sierpniu. Jest naprawdę cudownie! Woda czysta. Zaplecze gastronomiczne super. My wynajmujemy prywatny 60-metrowy domek leżący w linii brzegowej jeziora. Ryby można łowić prawie z tarasu :) Ponieważ nie lubimy nadmiernego hałasu - wybraliśmy dom oddalony ok 300-400 metrów od centrum rekreacyjnego. Jest tam DOSKONALE :) Polecam każdemu
    • Witam serdecznie.Moje pytanko dotyczy Iławy,zaliczamy ją do Mazur czy Warmii? Gdzie mogę odszukać jakiś informacji na ten temat?Dziękuję za odpowiedź.
    • Czy grozi nam eutanazja w UE? www.kosciol.pl/content/article/20030520000711999.htm
    • Jak w temacie. Mam dosyć zgiełku miasta i muszę uciec choć na kilka dni w jakieś bardzo spokojne miejsce. Rower do samochodu i w drogę. Co polecacie? Białowieża? Puszcza Borecka? Może jakieś konkretne namiary? Pozdrawiam!
    • Szukam domku nad jeziorem( zalewem) 2 dorosłe osoby plus pies. Interesuje mnie świętokrzyskie i ewentualnie Mazury . Termin od 17 lipca mniej więcej 10 dni. Najchętniej z własnym pomostem.
    • Witam, Poszukuję miejsca na mazurach, gdzie można pojeździć konno (początkujący), wędkować,rowery, zwierzęta domowe mile widziane. Przyjazd zorganizowanej grupy ok. 10 osób w miesiącu lipcu. Proszę o pomoc. Pozdr. And

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się